Регионална А2 лига за ватерполисте: Воша у плеј офу

Није било дилеме око имена победника у мечу 10. кола Регионалне А2 лиге између ватерполиста Војводине и Катара.
randjic, rhadzic
Фото: Мирослав Ранђић, фото: Дневник (Р. Хаџић)

Изабраници тренера Дарка Билића надиграли су госте из Котора и убедљивом победом на Сланој бари обезбедили су место међу шест најбољих екипа лиге.

Остало је још два кола до краја регуларног дела такмичења, а потом се лига дели на две групе. Новосађани су се пласирали у горњи дом и неће бити међу шест екипа које ће се борити за опстанак.

Фуриозно су кренули ватерполисти Војводине и у првој четвртини направили су лепу предност од четири гола (5:1) а већ петорица играча у црвено–белим капицама уписала су се у стрелце. До полувремена је Војводина противнику дозволила да јој још само једном затресе мрежу, док је она, предвођена Радуловићем са три гола у другој четвртини, повећала предност на 11:2. Није било разлога да Новосађани наставе у оваквом ритму и смањили су темпо.

К. Б.

ВојводинаКатаро 17:4 (5:1, 6:1, 3:1, 3:1) 

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 150, судије: Јованчевић (Врњачка Бања), Раковић Крстоношић (Београд). Играч више: Војводина 12 (5), Катаро 4 (1).

ВОЈВОДИНА: Филиповић (7 одбрана), Шиман 1, Арнуш 1, Маринковић Н. 1, Тинтор 1, Прекогачић 1, Ћатовић 3, Ранђић 4, Тубић 1, Петковић, Маринковић М, Поповић (2 одбране), Радуловић 4.

КАТАРО: Мандић (1 одбрана), Пржица 1, Божовић, Марковић, Мршић, Вуксановић, Јашовић, Вујовић, Милаш, Гопчевић, Дончић 3, Блечић, Маринковић (1 одбрана), Петровић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести