Стевановић: Надам се да ћемо изненадити Олимпијакос

КРАГУЈЕВАЦ: Тренер ватерполиста Радничког из Крагујевца Урош Стевановић рекао је да се нада да ће његов тим направити изненађење против грчког Олимпијакоса у Лиги шампиона.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

У првом мечу другог дела Лиге шампиона у Крагујевцу, Раднички сутра од 20.30 сати дочекује екипу Олимпијакоса из Атине, која је један од главних фаворита за трофеј.

Грчки представник тренутно заузима друго место на табели, са бодом заостатка за водећом Брешом, од које је и претрпео једини пораз у Италији.

"Олимпијакос је један од главних претендената на титулу. У досадашњем току сезоне су уз Брешу, показали највише и били константни кроз све мечеве. Желимо да поправимо утисак из првог дуела у Атини, где смо били конкурентни до последње четвртине", рекао је Стевановић за клупски сајт.

У првом дуелу, ова два ривала који је одигран пре десетак дана у главном граду Грчке, домаћин је славио са 11:7.

"Очекујем да будемо још бољи, јер имамо континуитет добрих игара из Регионалне лиге, али је исто тако потребно да се до утакмице одморимо и освежимо од тог напорног турнира. Надам се да ће трибине бити попуњене, да ће доћи и популарни "црвени ђаволи" и да ћемо у таквој атмосфери пружити и више од свог максимума и изненадити Олимпијакос", рекао је Стевановић.

Знамо шта морамо да урадимо како бисмо били резултатски конкурентни све време и на крају добили утакмицу, каже ватерполиста Милош Ћук.

"Овај дуел долази нам у тешком тренутку, после четири меча на турниру Јадранске лиге на којима смо се стварно много исцрпели, али се надам да ћемо се мало опоравити кроз последња два тренинга и пред нашом публиком одиграти најбољу утакмицу. Сигурно да је велики мотив за нас што играмо против Олимпијакоса и даћемо све од себе да победимо", казао је Ћук, најбољи стрелац Радничког у Лиги шампиона.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести