Суперлига: Воша без бодова на Бањици

Ватерполисти Војводине забележили су и пети пораз у Суперлиги пошто је у Београду бољи био Партизан.
vaterpolo/dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Црно–бели су узели бодове и у другом сусрету с Новосађанима у домаћем првенству. Београђани су на Сланој бари славили резултатом 13:11 и тада су црвено–бели пружили добар отпор, али на Бањици је на крају разлика на семафору била за нијансу већа.

Мировале су мреже у првих осам минута и само је домаћин постигао један погодак. Црно–бели су, међутим, направили серију 4:0, а Војводина је тек на половини друге четвртине преко Тубића дошла до првог гола (4:1). До одласка на полувреме Радуловић и Прекогачић су успели да смање заостатак и гости су пришли на два гола (5:3). Одржавао је дуго Партизан вођство од “плус два”, али је Васин 28 секунди до краја треће четвртине био прецизан за 7:6. Дало је ово наду Новосађанима да могу да одрже егал и у последњој деоници, али до таквог сценарија на крају ипак није дошло.

Београђани праве серију 5:0 чиме је убрзо на семафору освануло великих 12:6 за њих и Војводина је једино са још два гола могла да ублажи пораз.

К. Б. 

Партизан – Војводина 12:8 (1:0, 4:3, 3:3, 4:2)

БЕОГРАД: Базен Бањица, гледалаца: 150, судије: Киш–Раковић, Ранђић.

ПАРТИЗАН: Вићковић 1, Касум 2, Королија, Радуловић 1, Томић, Нешић, Смиљевић, Андрејевић, Бараћ 2, Радановић 2, Радоњић 3, Гбадамаси, Влаховић, Белопавловић, Бранковић 1. Тренер: Ћирић.

ВОЈВОДИНА: Поповић, Шиман, Марић 1, Париводић, Тинтор, Васин 2, Прекогачић 1, Ћатовић 1, Арнуш, Тубић 2, Петковић, Маринковић, Радуловић 1. Тренер: Билић. 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести