Суперлига за ватерполисте: Убедљива Воша

Ватерполисти Војводине забележили су још једну важну победу у Суперлиги Србије.
kristijan sulc filip bakic
Фото: Кристијан Шулц, фото: Ф. Бакић

У 8. колу Новосађани су у гостима убедљиво надиграли екипу Ваљева са 20:5. Изабраници Дарка Билића од старта утакмице су наметнули свој ритам и нису допустили изненађење.

Ваљевци су једино у првој четвртини успевали да парирају Војводини и тај период игре су изгубили с 2:3. Већ у другом делу ствари су дошле на своје и Новосађани су серијом од 4:1 на велики одмор отишли с предношћу од 7:3. У наставку заиграли су још агилније и потпуно потопили ривала. Одличном одбраном и ефикасним нападом постигли су девет голова, а анису примили ниједан и тада је већ било јасно да ће Ваљевци претрпети више него убедљив пораз. У последњој деоници мало је опао ритам, а Војводина је сигурно дошла до нова три бода.

Г. М.

ВаљевоВојводина 5:20 (2:3, 1:4, 0:9, 2:4)

ПЕТНИЦА: Базен у Петници, гледалаца, 200: судије: Путниковић (Београд) и Миловић (Краљево). Искључења: Ваљево: 10, Војводина: 7.

ВАЉЕВО: Бракочевић, Панајотовић, Арсеновић, Марковић, Радуловић 2, Митровић, Савић, Лукић, Поповић, Ђорђевић 2, Филиповић 1, Спасојевић, Мирковић.

ВОЈВОДИНА: Филиповић, Чабрило 2, Марић 1, Тинтор, Васин 1, Прекогачић 2, Чук 3, Ћатовић 2, Рогач 1, Шулц 3, Васић 2, Марчета, Ристић, Тубић 3.

Резултати

Ваљево – Војводина 5:20

Наис – Црвена звезда 4:7

Партизан - Раднички 16:5

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести