Туцак: Идем по злато, па са Савићем да попијем флашу вина

БУДИМПЕШТА: Селектор ватеролиста Хрватске Ивица Туцак изјавио је данас да ће, када његова селекција освоји трофеј на Светском првенству у Будимпешти, попити флашу вина са колегом са клупе Србије Дејаном Савићем.
Tucak i Savic
Фото: FoNet

Хрватска је славила у полуфиналу против Србије 12:11 и оставила "делфине" без златне медаље први пут после четири године доминације светским ватерполом.

"Говорио сам да смо психо-физички спремни за надметање са Србима. Играмо одличан ватерполо, а овај пут нисмо губили главу, него смо стрпљиво чекали своју прилику. Идемо даље, желимо злато", рекао је Туцак, а преноси Вечерњи лист.

Туцак се, као и после финала на Олимпијским играма у Рију, срдачно поздравио са Дејаном Савићем.

"Пожелео ми је срећу, попићемо флашу вина, али тек после финала. Пред нама су Мађари, јаки као и ми, али дошли смо по злато", рекао је селектор селекције Хрватске.

Хрватски центар Лука Лончар истакао је да је екипа извукла поуке из претходних пораза од Србије.

Media name
туцак
Fri, 07/28/2017 - 10:32
miroslav.kovacevic

"Поучени поразима настојали смо да Србе што дуже држимо у егалу. Они су ментално јаки, али сад смо доказали да смо и ми. Мађари су фаворити, али ми ћемо се борити као и до сада и мислим да имамо шансу", поручио је Лончар.

Репрезентације Србије и Грчке сутра од 15 сати играју за бронзану медаљу, док се од 20.30 за злато састају Мађарска и Хрватска.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести