ВАТЕРПОЛИСТИ БЕЧЕЈА ПОБЕДОМ ЗАВРШИЛИ ПОЛУСЕЗОНУ: Зима на коти два

Победом против Бањице ватерполисти Бечеја су се опростили од својих навијача, а у последљњм мечу првог дела шампионата савладали су у Панчеву Младост са 16:12 (2:0, 5:4, 5:3, 4:5).
1
Фото: Александар Чавић је постигао шест голова у Панчеву, фото: В. Јанков 

- Момци су спровели у дело оно што смо радили током недеље на тренинзима и што смо се договорили пре утакмице, па је победа епилог таквог прилаза игри- јасан је био кормилар Бечејаца Милош Бркљач. 

Чавић са шест и Ићитовић са пет голова су били незаустављиви у нападу, али и остали су, поготово у фази одбране, дали пуни допринос петом тријумфу у полусезони, кратак и јасан је кормилар тиског брода Милош

Како је исто вече окршај између Бањице и Београда завршен нерешеним резултатом 12:12 и Бањица добила два бода бољим извођењем петераца (4:1), а Београд један бод, то су Бечејци са 17 бодова избили на прво место. Међутим, Земун ће највероватније победити кикиндски ЖАК и вратити се на лидерску позицију, а момци са Тисе презимети на „коти 2“, што је, имајући у обзир младост екипе, пласман за сваку похвалу.

Сада ће у тренажном процесу остати млађи играчи, пред којима је неколико вршњачких изазова, сви ће се окупити иза празника и припремати се за наставак првенства, који је заказан за 17. фебруар. Бечејци у првом колу дочекују последњепласирану екипу на табели суботички Спартак.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести