Ватерполисти Бечеја у новој сезони стартовали победом

БЕЧЕЈ: Већ на почетку нове сезоне у северној групи Б прволигашког каравана, састали су се стари ривали у базену и пријатељи ван њега.
Vaterpolisti Beceja VJ
Фото: Dnevnik.rs

БечејЖАК   14:10  (4:3, 4:2, 3:3, 3:2)Бечејци су оправдали улогу фаворита, а пресудни тас на вагу ставио је петоструки стрелац Горан Крстоношић.

Легендарна „четворка“ некадашњег шампиона са Тисе, сада с бројем 12 на капици, председник је клуба и одлучио је да се у 44. години реактивира, како би помогао младићима да се изборе за ранг више. Показало се да „без старца нема ни удартца“, па је домаћин остварио важну победу.

Момци с Тисе су стално имали вођство, највеће средином треће четвртине (11:6), али су упорни Банаћани направили серију од 4:0 и ту - стали, јер је новајлија на голу Бечејаца Никола Милиновић у пар наврата изврсно интервенисао.

Горан Крстоношић је својим петим голом јасно ставио знања где ће бодови остати, наставио је талентовани Месарош својим трећим голом, а Добожанов је поставио коначни резултат.

Текст и фото: В. Јанков

 

БЕЧЕЈ: Затворени базен у ОСЦ „Ђорђе Предин Баyа“, гледалаца: 200. Судије: Савељић (Суботица) и Бачањи (Нови Сад). Играч више: Бечеј 9 (6), а ЖАК 7 (2).

БЕЧЕЈ: Милинић, М. Крстоношић, Бркљач, Наћук 1, Добожанов 1, Месарош 3, Лушченко 1, Велимров, Купрешак 2, Афанасијев, Кастиученкау, Г. Крстоношић 5, Бушић, Пркосовачки 1.

ЖАК: Травар, Коровљев 3, В. Кирић, Зорић, Милошевић, Сувачарев 1, Достанић, Павић 1, Јакшић 3, Гавранов 1, Д. Кирић 1, Трајковић, Лукач, Ердељан. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести