Ватерполисти Бечеја укњижили трећу победу у новој сезони

Изненађење се није догодило на базену крај Тисе и Бечејци су лако укњижили победоносни хет-трик у новој сезони.
vaterpolo/dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Нова жртва били су Бањалучани, који су се добро држали једино у првој четвртини. Потом су домаћи подесили нишанске справе и торпедовали гол Миловановића, који је спасио госте убедљивијег пораза. Ефикасношћу су се посебно истакли петоструки стрелци Лука Бошковић, који је испливао и материјализовао неколико контри, као и све бољи Алекса Пантић. Искусни Владимир Коровљев одржавао је резултатску клацкалицу у првој четвртини, а његов имењак Купрешак, с два гола у другој четвртини, најавио је потоп гостију. Тренер Бечејаца Горан Крстоношић свима је пружио прилику, а 18 секунди пре краја узео је тајм-аут и потом применио ново правило да и голман може да буде учесник напада. Маринковић је у последњој секунди постигао гол за коначних плус 11.     

В. Јанков

БечејБањалука 18:7 (3:3, 6:1, 5:1, 4:2)

БЕЧЕЈ: Пливалиште затвореног базена ОСЦ „Ђорђе Предин Баџа“, без гледалаца, судије: Шукић и Нишавић (обојица из Новог Сада). Играч више: Бечеј 7 (2), Бања Лука 4 (1). Петерци: Бечеј 1 (1), Бања Лука 3 (3).

БЕЧЕЈ: Бушић (4 одбране), У. Ковачев, Настић, Сиротановић, Добожанов, Пантић 5, Купрешак 2, Велимиров, Маринковић 2, Бошковић 5(1), Јовић 1, Коровљев 3, Атанасов (1 одбрана), Ићитовић.

БАЊАЛУКА: Миловановић (8 одбрана), Амиџић, Гојић, Ћосић 1, Ђукић 1 (1), Шобић 3 (1), Врањешевић, Славнић, Милић, Вујковић 2 (1), Убавић, Главић. 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести