Ватерполисти Бечеја завршили полусезону: Младима посветити већу пажњу

Ватерполисти Бечеја су први део првенствене трке прволигашког А каравана завшили поразом од Бањице 8:10 (0:3,0:2, 3:3,5:2) и тако треће место препустили Београђанима, а они су са 10 бодова завршили полоусезону степеницу ниже.
becej vaterpolo
Фото: В. Јанков

- Пораз као сваки пораз не прија. Али, кад се у прве две четвртине не постигне ниједан гол а прими пет, онда је јасно да нешто није у реду са екипом. Променио сам комплетну поставу у полувремену и у друге две четвртине дао прилику млађим играчима, који не само да су полувреме добили са 8:5, него су показали огромну разлику у односу према игри у односу на старије. То је, на жалост, слика и прилика старијих играча у нашем клубу. Очито да будућност клуба треба усмерити на млађе играче и посветити им већу пажњу - јасан је тренер Бечејаца Горан Крстоношић.

Капицу Бечеја на Бањици против истоименог клуба носили су: Мурашов, Велимиров, Чавић, Ћурчин 1, Катић, Месарош 3, Пантић 1, Перић 1, Ковачев, Шашин, Коровљев, Бушић, Крстоношић 2.

Неће ватерполисти Бечеја добити слободно по завршетку полусезоне, јер ће ове недеље спаринговати с украјинском екипом из Кијева. Потом следи двонедељна пауза, па припреме за наставак сезоне, који је заказан за 1. фебруар. У том периоду биће прилика да на окупу буду сви играчи, да се поправе физичка спрема и уиграност. 

В. Ј.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести