Ватерполисти Бечеја завршили први део првенства поразом

Две победе на старту актуелне сезоне Прве А лиге Србије, а онда серија од четири узастопна пораза од београдских екипа - то је епилог првог дела првенствне трке ватерполиста Бечеја.
Becej vater
Фото: Dnevnik.rs

Последњи пораз је укњижен од младе екипе Бањице - 12:18 (2:4, 2:4, 5:3, 3:7).

„Овоме се заиста нисам надао“, искрен је тренер Горан Крстоношић.

„Ривали су нам била деца рођена 2002. године и касније, значи, изузетно млада екипа, и очекивао сам да ће наше искуство пресудити. Поготово због тога што вредно радимо, тренирамо два пута дневно и немам примедби на то, али кад дође утакмица... Не могу да разумем шта се дешава са играчима кад судија да знак да је сусрет почео.“

Против Бањице Бечејци су на половини били четири гола у дефициту. У трећој деоници  успели су да смање на минус два, а у последњој четвртини догурали су и до 11:12 и, таман када се очекивао преокрет, стигла је једна судијска грешка, коју је домаћин материјализовао и опет се све вратило на почетак. Боје Бечеја у последњој овогодишњој утакмици бранили су: Годвин, Цветић 2, Чавић 3, Велимиров, Катић, Месарош 1, Купрешак, Афанасијев, Ћурчин 1, Томашевић 3, Јовић 1, Коровљев, Живков Андричин, Вучковић 1.

„Играчи су добили седам дана слободно, а онда следи озбиљнији рад. Наставак првенствене трке заказан је за 26. јануар, када крај Тисе гостује ТАШ“, саопштио је план рада тренер Крстоношић.   

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести