Ватерполисти Новог Београда победили Приморац, Раднички савладао Морнар

ДУБРОВНИК: Ватерполисти Новог Београда уписали су 11. тријумф у регионалној Премијер лиги, пошто су у трећем колу последњег овосезонског турнира у Дубровнику савладали Приморац са 18:10 (5:4, 6:2, 3:2, 4:2).
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

Најефикаснији у екипи Новог Београда били су Страхиња Рашовић са пет постигнутих голова и Димитриос Скумпакис који се четири пута уписао у листу стрелаца. У редовима Приморца, са по два поготка истакли су се Филип Гардашевић и Аљоша Мачић.

 После победа над Јадраном из Херцег Новог и дубровачким Југом, Нови Београд је савладао и Приморац. Новобеограђани су тако лигашки део регионалног такмичења завршили на првом месту са свих 11 победа, као једина непоражена екипа, чиме су обезбедили домаћинство Фајнал-фор а који је на програму крајем марта.

Ватерполисти Радничког из Крагујевца савладали су екипу Морнара 14:9 на турниру у Сплиту у утакмици која нема значај, пошто се екипа из Крагујевца јуче пласирала на фајнал-фор Регионалне лиге победом над Соларисом из Шибеника 15:12.

Звезда данас од 11.45 игра против Солариса, Партизан од 13.30 игра против Јадрана из Сплита, док се екипа Шапца данас од 13 сати састаје са Јадраном из Херцег Новог.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести