Ватерполисти Шпаније, опет на петерце, бољи од Србије

ДЕБРЕЦИН: Ватерполисти Србије поражени су данас од Шпаније на петерце 18:17 у четвртфиналу Светске лиге.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

 

Баш као у на Европском првенству у Будимпешти пре годину дана, Шпанци су били бољи на пенале, а овај пут одлучио је промашај Филипа Филиповића.

Меч, иначе, није имао резултатски значај јер је Шпанија победила Србију у четвртфиналу 10. марта прошле године у Београду 13:11.

Сутра у разигравању за пласман од петог до осмог места Србија игра са пораженим из дуела Француска - Грчка.

Савић: Права тренинг утакмица, да видимо где смо

ДЕБРЕЦИН: Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић, после пораза од Шпаније, рекао је да је најбоља ствар што се екипа после десет месеци поново нашла у једној утакмици.

Ватерполисти Србије изгубили су вечерас од Шпаније на петерце 18:17 у четвртфиналу Светске лиге, у мечу који није имао резултатски значај.

"Шпанци су играли без центара. Била је то права пријатељска тренинг утакмица у којој смо имали шта да пробамо, да видимо где смо. У одбрани је било осцилација, а у нападу нисам задовољан активношћу са играчем више. Остају нам две утакмице које ћемо такође да искористио за пробање неких ствари и уигравање", рекао је Савић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Репрезентативац Душан Мандић честитао је Шпанији на победи.

"Поклонили смо им неке голове. Мало ми је утакмица била чудна, суђење на које нисмо навикли ни Шпанци ни ми. Одбрана је у једном делу била добра и то ме радује. Остале су још две утакмице и треба да их искористимо на прави начин", поручио је Мандић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести