Ватерполисти Србије победили Израел са 18:3 на старту ЕП

СПЛИТ: Мушка ватерполо репрезентација Србије победила је данас селекцију Израела са 18:3 (3:0, 8:1, 3:1, 4:1), у утакмици 1.кола групе Д Европског првенства, које се игра у Сплиту.
vaterpolo/dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Најефикаснији у селекцији Србије били су Марко Радуловић и Радован Драшовић са по четири гола, док је Душан Мандић постигао три гола. По два пута у листу стрелаца уписали су се Страхиња Рашовић, Петар Велкић и Огњен Стојановић, док је један погодак постигао Виктор Рашовић.

За селекцију Израела по један гол су дали Ор Шлајн, Ронен Грос и Идо Голдшмит.

Подршку нашим ватерполистима и на овом Европском првенству пружила је Уника осигурање, званично осигурање ватерполо тима Србије.

Србија ће у среду од 19 сати играти против Мађарске, а 2. септембра наша селекција ће се од 12 часова састати са Словенијом.

Мађари победили Словенце 23:7 на старту ЕП

СПЛИТ: Мушка ватерполо репрезентација Мађарске победила је данас селекцију Словеније 23:7 (4:3, 6:2, 6:0, 7:2) у мечу првог кола групе Д на Европском првенству у Сплиту.

Најефикаснији у селекцији Мађарске био је Ђерђо Заланки са четири гола, док су Чаба Вигвари и Ђерђели Буријан додали по три.

У селекцији Словеније најбољи је био Бењамин Попович са три гола.

Србија је раније данас у првом мечу првог кола групе Д победила Израел 18:3.

Мечеви другог кола биће одиграни у среду. Словенија ће од девет сати играти са Израелом, док ће се од 19 часова састати Србија и Мађарска.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести