Ватерполисти Војводине дочекују Црвену звезду

Ватерполисти Војводине сутра ће у трећем колу Суперлиге Србије дочекати екипу Црвене звезде. У првом колу Новосађани су одиграли нешто лошије и теже од очекиваног савладали екипу Ваљева са 14:12.
nikola maric
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Додуше, та утакмица је уследила после неуспеха у Регионалној лиги, а и први голман је био повређен. Изабраници Владимира Цукића сада су консолидовали редове и спремни су за веома важан дуел са Црвеном звездом.

“Желимо победу и тако ћемо и ући у ову утакмицу. Жеља нам је да освојимо титулу и дуел са Црвеном звездом биће нам степеница ка том циљу. У дуелу са Ваљевом нисмо показали свој реални потенцијал. Мало смо се потценили између себе, али смо потценили и ривала. Сада ћемо имати другачији риступ“, рекао је капитен Никола Марић. Милош Максимовић је један од најискуснијих и најефикаснијих играча у Војводини и од њега се очекује квалитетна партија.

“После дуела са Ваљевом разговарали смо и верујем консолидовали  редове. Црвена звезда има квалитетан тим са неколико искусних појединаца и нема никакве дилеме да нас очекује тежак дуел. Оптимиста сам и надам се  повољном  резултату“, најавио је Максимовић.

Утакмица се игра од 19 часова на базену Слана бара. У суботу Новосађани ће дочекати екипу Старог града (19).

Г. Маленовић

Данас

Војводина – Црвена звезда (19)

Стари град - Партизан (20)

Одиграно

Шабац – Ваљево 13:8

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести