Ватерполисти Војводине дочекују Нишлије  

Нимало лаган темпо имају ватерполисти Војводине, који ће сутра, у недељу, одиграти трећу утакмицу за седам дана.
darko bilic FF-L0100
Фото: Дарко Билић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Од 19 часова на базену Слана бара у шестом колу Регионалне А2 лиге Новосађани дочекују Наис. Прошлог викенда изабраници тренера Дарка Билића уписали су други тријумф ове сезоне савладавши Копер, а у среду су обезбедили четвртфинале Купа Србије победом над Земуном. Као и у тим сусретима и сада Војводина има великих кадровских проблема.

„Доктор ће нам одредити састав за данашњи дуел са Нишлијама. Донекле су се опоравили и вратили у базен Прекогачић и Петковић, али с друге стране, Ћатовић се жали на бол у рамену, док је Абела болестан. На листу повређених је и Радуловић, који је на мечу са Земуном поломио мали прст десне руке. Ставили су му гипс, али не знамо још увек колико ће одсуствовати“, открио је тренутно стање у екипи Дарко Билић.

Сходно ситуацији у којој се налазе Новосађани, пред њима је данас тежак задатак.

„Наис је искуснија екипа од нас и добро играју ове сезоне, забележили су четири победе и само један пораз. Сигурно да долазе с намером да однесу бодове из Новог Сада, али ми ћемо се потрудити да им што више отежамо задатак. Имали смо жесток ритам ових седам дана, а поред кадровских проблема не можемо баш да претимо пред овај дуел. Тешко ће бити сакупити и седам играча, али оно што је сигурно да они који су на располагању желе да играју и као и увек даћемо максимум и пробаћемо да пружимо што јачи отпор Нишлијама, који су фаворити. Ако нам се укаже прилика, наравно, искористићемо је како бисмо дошли до повољног резултата“, поручио је Дарко Билић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести