Ватерполисти Војводине дочекују Партизан

Пошто су на почетку домаће Суперлиге ватерполисти Војводине у гостима пружили  јак отпор и добро су парирали Црвеној звезди, у другом колу имаће прилику да оду корак даље у сусрету са другим вечитим ривалом, Партизаном.
Nikola Bursac
Фото: Никола Бурсаћ се нада повољном резултату, фото: ВК Војводина

Новосађани сутра од 18 часова на Сланој бари дочекују црно–беле, који још нису одиграли први дуел у првенству јер је због европских обавеза Шапчана утакмица одложена за 20. октобар.

– Оно што је битно у нашем покушају да победимо Партизан јесте да исправимо грешке које смо правили до сада. Наравно, ослањамо се на домаћи базен, који нам доста значи и држимо се тог правила да ко год дође у Нови Сад не може лако да узме бодове. Ако будемо испоштовали договор са тренером и држали се припремљене тактике мислим да можемо да очекујемо позитиван резултат – истакао је првотимац Воше Алекса Тинтор.

Према речима тренера Новосађана Мирослава Бајина, клуч за победу против Партизана је да се ривалу не допуштају лаки голови, као што је то био случај пре три дана са Звездом. Новосађани због повреда и болести, неће играти у најјачем саставу, али ће свако ко се нађе у води пружити максимум. 

– Имамо предност домаћег базена и то треба да искористимо. Из утакмице у утакмицу као екипа растемо и показали смо да корак по корак поправљамо неке ствари. Надам се да ће управо те ситнице, које нису ваљале у претходној утакмици са Звездом, бити боље и да неће бити лаких голова. Партизан је исто у новом саставу, који још није уигран, па мислим да бисмо могли на ту нашу спрему и ритам из претходних утакмица да одрадимо све што је тренер зацртао и победимо – рекао је Никола Бурсаћ, појачање Војводине.

К. Б.

Сутра

Земун – Нови Београд (17.45)

Војводина – Партизан (18)

Раднички – Пролетер (19.30)

13. октобра

Шабац – Валис (19)

Наис – Црвена звезда (20)

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести