Ватерполисти Војводине дочекују Стари град

НОВИ САД: Ватерполисти Војводине пред почетак Суперлиге били су у повољној ситуацији, јер су у Регионалној успели да победе Партизан, а бодови из тог такмичења су пренети у домаће.
nikola maric F--F2885
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Међутим, снови о равноправној борби за титулу изгледа да су завршени поразом од Црвене звезде у Новом Саду - 12:10. Зато је сутра против Старог града, на Сланој бари, победа императив. Против Звезде Војводина је наступила без повређеног првог голмана Филиповића, а и шеф стручног штаба Владимир Цикић је болестан.

„Много нам је фалио први голман, други није у форми пошто није тренирао последња два месеца. Уз то смо направили и неколико грешака, које нам се понављају из утакмице у утакмицу и које не успевамо да исправимо. То је и превагнуло да Звезда победи. Морамо да консолидујемо редове и да се што боље припремимо за утакмицу са Старим градом у којој идемо на победу“, казао је после дуела са Звездом тренер Андрор Шулц.

Капитен Никола Марић упозорио је да екипа мора да има много озбиљнији приступ него до сада.

„У дуелу са Старим градом морамо имати много озбиљнији приступ у односу на претходне две утакмице. Мислили смо да ривали у домаћем првенству нису тако јаки, мада Звезда има искусан тим, али смо се преварили. Зато против Старог града морамо да пружимо максимум“, каже Марић.

„Опекли смо се на почетку Суперлиге и зато сада морамо да у утакмици са Старим градом дамо све од себе. Само тако можемо да дођемо до  победе, која нам је вема важна после пораза од Звезде“, рекао је првотимац Воше Милош Максимовић.

Утакмица између Војводине и Старог града игра се сутра од 19 часова на базену Слана бара.

Г. Маленовић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести