ВАТЕРПОЛИСТИ ВОЈВОДИНЕ ГОСТУЈУ У ЗРЕЊАНИНУ: Желе да врате "брејк"

Ватерполисти Војводине гостују у Зрењанину у другом делу Суперлиге, у оквиру 2. кола А групе од 4. до 6. места, а ривал им је екипа Пролетера.
1
Фото: Јован Поповић, фото: Ф. Бакић

У првом делу такмичања, Новосађани су поражени у свом базену са 13:12 и жеље да врате "брејк" од Зрењанинаца. Играчи Пролетера су искуснији од младог састава Новосађана, тако да ће изабраници Јована Поповића морати да играју сконцентрисано од почетка до краја, не би ли испунили план. Можда ће да их осоколи добра игра у већем делу четвртфиналног сусрета Купа Србије с Партизаном, коју су, додуше, изгубили са 13:9.

- Пробаћемо да добијемо ову утакмицу. Повољан знак је и дуел с Партизаном у Купу, где смо подигли ниво игре. Да смо имали мало више среће и да су неке судијске одлуке биле реалније, можда је могао да буде и мало другачији ток тог меча. Тај дуел, као и последњи тренинзи које смо одрадили, показују нам да се наша млада екипа уклапа све боље и да из утакмице у утакмицу подиже ниво игре. Надам се да ће то бити довољно да се добије Пролетер. Прошли пут смо у дуел с њима ушли у грчу, лоше смо почели, али се сада надам да ће момци играти опуштеније, јер немамо императив победе, пошто имамо шест бодова - рекао је Поповић.

Утакмица између Пролетера и Војводине игра се у Зрењанину, вечерас од 19 часова.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести