Ватерполисти Војводине поражени од Партизана

Ватерполисти Војводине поражени су од Партизана у 15. колу Суперлиге. Црно-бели су веома брзо и лако дошли до велике разлике, док су домаћини имали доста проблема у одбрани.
Ф. Бакић/Нису помогла његова четири гола: Иван Гусаров (12)
Фото: Ф. Бакић/Нису помогла његова четири гола: Иван Гусаров (12)

Видно је да је Воши фалио задњи бек Никола Марић, који је сусрет пропустио због болести. Успели су Новосађани да узврате у трећој четвртини и ухвате прикључак, али су Београђани брзо реаговали и привели утакмицу крају.

Кренули су црно-бели агресивно од старта. Голови су се само ређали и врло брзо је било 5:0 у корист гостујућег тима. Воша је до првог поготка дошла тек у другој четвртини када је мрежу затресао Иван Гусаров. Партизан је био веома добар у одбрани и тако је успевао да спречи скоро сваки напад Новосађана. Домаћи су са друге стране имали доста проблема у дефанзиви, па је предност гостију до полувремена порасла на седам поена (3:10). Кренули су црно-бели у истом ритму и у наставку. Иако је деловало да ће доћи до двоцифрене разлике, Воша се пробудила и кренула да погађа. Направила је серију 5:0 и тако успела да ухвати прикључак (8:12), а најзаслужнији за то био је Гусаров који је два пута био прецизан. То је, ипак, било све што су домаћини успели да ураде. У не толико занимљивој последњој деоници, Партизан је са два поготка осигурао победу.

ВојводинаПартизан 9:14 (0:5, 3:5, 5:2, 1:2)

НОВИ САД: СЦ Слана бара, без присуства гледалаца, судије: Миловић, Станојевић, искључења: Војводина 7, Партизан 11, петерци: Војводина 1 (1), Партизан 1 (1).

ВОЈВОДИНА: Гавриловић (10 одбрана), Максимовић, Трапара, Тинтор, Васин, Прекогачић, Радованлија 1, Тубић 2, Тркуља 1, Брешћански, Гусаров 4, Попадић, Биочанин 1.

ПАРТИЗАН: Булајић (7 одбрана), Чабрило 2, Бараћ 3, Нешић 1, Димитријевић, Јакшић 1, Бућан, Радић 1, Божовић, Аксентијевић, Андрин 2, Митровић 2, Белопавловић, Живојиновић 2.

С. Рудакијевић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести