Ватерполисти Војводине у последњем колу првог дела Суперлиге дочекују Раднички (19.30)

НОВИ САД: Ватерполисти Војводине имали су веома турбулентан период иза себе. Због лоших резултата дошло је до промене у управи, а и до промене тренера.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

На клупу је у прошлом колу сео Јован Поповић, који је у дуелу са фаворизованим Новим Београдом покушао мало да консолидује редове. Вољом жреба Новосађанима сада предстоји још један веома тежак меч, јер им у госте долази фаворизована екипа Радничког из Крагујевца. Изабраници Јована Поповића су после осам одиграних кола у Суперлиги Србије на зачељу табеле са само једним бодом и прети им испадање из елите, док је Раднички на челу табеле са седам победа и једним ремијем.

Утакмица између Војводине и Радничког игра се вечерас од 19.30 часова у базену Слана бара.

– Кренули смо полако са радом, Раднички је фаворит у овом мечу, али ми се нећемо предати унапред, већ ћемо се борити колико год будемо могли – рекао је тренер Војводине Јован Поповић.

Овом утакмицом завршава се први круг надметања у Суперлиги Србије. Сада ће се лига поделити на два дела, од 1. до 6. места и од 7. до 10. места. Војводина ће као последња на табели играти у овој другој групи. Надметање се наставља 25. фебруара.

– Мало нам на руку не иде то што је Наис у прошлом колу победио Вукове, али шта је ту је. Важно је да ми до краја одрадимо наш посао како треба и можда ћемо успети да изборимо опстанак у Суперлиги и без баража. Али, идемо корак по корак први сусрет у наставку је и најважнији, а то је дуел са Наисом код куће који морамо да добијемо – закључио је Поповић.

Новосађане почетком нове године, тачније 14. јануара очекује и четвртфинални сусрет Купа Србије са Црвеном звездом, а онда и надметања у Регионалној лиги.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести