Ватерполисти Војводине верују у успех против Ваљева

Такмичење у Регионалној лиги је завршено, па се клубови окрећу државном првенству.
marko tubic1 F--F2898.
Фото: Дневник/Ф. Бакић

У наредна два месеца за титулу ће се борити актуелни шампион Партизан, Војводина, Црвена звезда и Шабац, који су стигли из Регионалне А1 и А2 лиге, Ваљево и Стари Град из Прве А лиге.

Ватерполисти Војводине нису успели да изборе опстанак у елитном рангу регионалног такмичења и Суперлигу започињу у нешто лошијем расположењу, али како тренер Владимир Цукић каже то неће омести клупске планове. Одличан посао је Војводина одрадила савладавши Партизан у Регионалној лиги, тако да је у малој предности у домаћем шампионату. На старту сутра Новосађани дочекују Ваљево од 19 часова на базену Слана бара и фаворити су.

“Похвалио бих играче, јер и када је било тешко нису поклекли. Радили смо ове недеље са репрезентацијом Грузије и мађарским Сентешом и припремали се за Суперлигу. Верујем да тешке ситуације стварају јаке људе и да ће нам се рад исплатити и вратити кроз домаће првенство. Зато нам је утакмица са Ваљевом прилика да се покажемо у најбољем светлу. Што се тиче првенства, Црвена звезда има искусну екипу, а Шабац је највише показао и све до последње утакмице је био у игри за Регионалну А1 лигу”, казао је Цукић.

Првотимац Марко Тубић је рекао:

“Ваљево има неколико искусних играча, али ако уђемо озбиљно у овај дуел не би требало да имамо већих проблема. Најтежи дуели нас очекују против Звезде и Шапца, јер смо Партизан већ савладали”.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести