Ватерполисткиње Војводине кренуле у одбрану титуле

Убедљивим тријумфом над црно-белим девојкама, ватерполисткиње Војводине направиле су први корак ка одбрани титуле.
ВК Војводина
Фото: ВК Војводина

Новосађанке су на почетку Прве А лиге лако изашле на крај с гошћама из Београда. Ученицама Слађане Дрезгић Партизан је парирао само на почетку сусрета, када је имао и гол предности (1:2), али су црвено-беле потом стрпљиво повећавале предност, да би на полувремену већ биле у лепој позицији, пошто су водиле 10:4.

– Генерално, после сваке прве утакмице нисам потпуно задовољна. Оно што су приказале играчице је далеко од онога што знам да могу, али надам се да ће игра бити много боља како првенство и Куп буду одмицали. Могу да кажем да је овог пута добар био наш играч више, што нам је у прошлости била највећа мана – истакла је Слађана Дрезгић, тренер Војводине.

Следеће суботе Новосађанке очекује дерби с Црвеном звездом у Београду.

Војводина Партизан 15:8 (5:3, 5:1, 1:2, 4:2)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 50, судије: Раковић-Крстоношић (Београд) и Балажевић (Суботица). Искључења: Војводина 8, Партизан 11. Петерци: Партизан 1 (0).

ВОЈВОДИНА: Травар, Швец, Авдић 2, Бањац, Пантовић 1, Павлин, Шошић, Попов 2, Амалиева 2, Дамњановић 2, Казаева 4, Моћан 2, Космо.

ПАРТИЗАН: Карличић, Игњић, К. Трмчић , А. Милићевић 3, А. Трмчић, Рудић 2, Глушчевић, Д. Милићевић, Марков 1, Мандић, Миладиновић, Андрејић, Ђорђевић, Настић 2.

К. Б.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести