Ватерполисткиње Воше у реваншу лагано надиграле Таш

НОВИ САД: Актуелне шампионке Србије, ватреполисткиње Војводине оправдале су улогу фаворита и лагано надиграле екипу Таша 2000 у полуфиналу плеј – офа лагано се пласирале у финале.
v
Фото: Detalj sa utakmice u Novom Sadu između Vojvodine i Taša/Dnevnik (Filip Bakić)

Тиме су стекле право да бране наслов првака Србије. У првом сусрету у Београду изабранице Слађане Дрезгић славиле су са 21:3, а у свом базену на Сланој бари сада су биле још убедљивије са 29:6.

И у овом дуелу, као и у првом Таш је успевао да донекле парира само у првом делу утакмице, чак је и повео са 2:0, али су убрзо играчице Војводине поставилсе ствари на своје место.

Иако је Слађана Дрезгић шансу указала млађим играчицама, то се није одразило на резултат.

Стечену предност Новосађанке су само увећавале како је утакмица одмицала, а конце игре су потпуно држале у својим рукама.

Млада екипа Таша се борила колико је могла, али је разлика у квалитету ова два тима огромна.

Г. Маленовић

Војводина – Таш 29:6 (6:2, 3:1, 12:1, 8:2)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 50, судије: Бачањи и Јовановић (обојица Нови Сад). Играч више: Војводина 5 (3), Таш 5 (2). Петерци: Војводина 2 (2), Таш 3 (2).

ВОЈВОДИНА: Травар, Швец 2, Бањац 2, Пантовић, Павлин 2, Спасојевић, Попов 1, Амлиаева 6, Дамњановић 1, Хамзаева 7, Моћан 3, Космо 5.

ТАШ: М. Миленковић, Трбанос, Богосављевић 2, Шево, Маринковић 1, Тодоровић, Дугдале, Радоњић 3, Јанковић, Корени, Н. Миленковић, Стевановић, Петронијевић, Лазовић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести