Вој­во­ди­на - Ва­ље­во 14:12 (4:6, 4:3, 3:1, 3:2)

Ва­тер­по­ли­сти Вој­во­ди­не стар­то­ва­ли су по­бе­дом у Су­пер­ли­ги Ср­би­је са­вла­дав­ши у свом ба­зе­ну еки­пу Ва­ље­ва. Но­во­са­ђа­ни из­гле­да још увек ни­су пре­бо­ле­ли ре­зул­тат из ре­ги­о­нал­ног так­ми­че­ња, по­што су се нео­че­ки­ва­но му­чи­ли са Ва­љев­ци­ма.
Ватерполо Фото: архива Дневника
Фото: Dnevnik.rs

Го­сти су чак до­би­ли пр­ву че­твр­ти­ну са 6:4 по­што је Вој­во­ди­на во­ди­ла у пр­вом де­лу пр­ве че­твр­ти­не. Већ по­чет­ком дру­гог пе­ри­о­да Ва­ље­во је по­ве­ло са три го­ла (7:4) али су до пред крај ове че­твр­ти­не Но­во­са­ђа­ни ус­пе­ли да из­јед­на­че на 8:8. На ве­ли­ки од­мор го­сти из Ва­ље­ва оти­шли са ми­ни­мал­ном пред­но­шћу од 9:8. И у тре­ћем пе­ри­о­ду го­сту су има­ли ини­ци­ја­ти­ву а тек у фи­ни­шу по­сле два из­јед­на­че­ња Вој­во­ди­на је ус­пе­ла и да по­ве­де. У по­след­њој че­твр­ти­ни ства­ри су до­шле на сво­је и Но­во­са­ђа­ни су ус­пе­ли да сло­ме от­пор бор­бе­них Ва­ље­ва­ца и осво­је вред­не бо­до­ве.

Г. Ма­ле­но­вић

 

НО­ВИ САД: Ба­зен Сла­на ба­ра, гле­да­ла­ца 150, су­ди­је: Ви­ри­је­вић (Зре­ња­нин), Киш (Но­ви Сад). Ис­кљу­че­ња: Вој­во­ди­на 10, Ва­ље­во 5. Пе­тер­ци: Вој­во­ди­на 1 (1).

ВОЈ­ВО­ДИ­НА: Фи­ли­по­вић, Ма­рић, Мак­си­мо­вић 4, Ча­бри­ло, Ми­тро­вић 1, Пре­ко­га­чић 1, Ро­гач, Ту­бић, Тр­ку­ља, Шулц 2, Ва­сић 3, Мар­че­та 3, Ме­ски.

ВА­ЉЕ­ВО: Спа­со­је­вић, Спа­се­но­вић, Ста­нић, Мар­ко­вић 2, Н. Ра­ду­ло­вић 1, Рац­ков 4, Ма­то­вић, Гли­го­ри­је­вић 2, По­по­вић 1, Дан, Ђор­ђе­вић, Фи­ли­по­вић, Илић, О. Ра­ду­ло­вић 2.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести