Женска ватерполо репрезентација почела припреме за ЕП

БЕОГРАД: Женска ватерполо репрезентација Србије налази се у Београду на припремама за Европско првенство, које ће се крајем августа и почетком септембра одржати у хрватском Сплиту.
vaterpolistkinje srbije1, foto aleksandra krupanicc
Фото: Aleksandra Krupanič

Ове припреме ће трајати до 1. јула. Други део припрема почеће 4. јула, такође у Београду.

На списку Драгане Ивковић налази се 14 сениорки, од којих је тренутно 12 на располагању, с обзиром на то да су Ања Мишковић и Нађа Новаковић у Сједињеним Америчким Државама и прикључиће се касније. На припремама су: Миљана Димитријевић, Христина Илић, Вања Лазић (Црвена звезда), Јања Капларевић (Стеауа), Миљана Попов, Милица Моћан, Ања Швец, Николина Травар (Војводина), Мина Игњић, Кристина Миладиновић (Партизан), Нада Мандић (Барселонета), Јелена Вуковић ( Оризонте).

У стручном штабу су тренер Драгана Ивковић, помоћни тренер Иван Филипић, кондициони тренер Иван Срданов, физиотерапеут Ђурђа Антуновић.

Са овим саставом тренирају и млађе ватерполисткиње, рођене 2004. и касније, а по завршетку Европског првенства за генерацију до 19 година у Израелу, припремама за Европско птвенство у Сплиту ће се прикључити још играчица.

Г. М.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести