Звезда на емотиван начин потврдила повратак Дејана Савића

БЕОГРАД: Ватерполо клуб Црвена звезда на оригиналан и емотиван начин потврдио је повратак легендарног Дејана Савића на место тренера црвено-белих.
dejan savic, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

Звезда је на сајту објавила саопштење са насловом: Добродошлица Дејану Савићу – Великом играчу , Најбољем тренеру и Добром Човеку!!!

Поштовани господине Савићу, Драги Деки, добродошао кући. Добродошао у Звезду. Уствари, никад ти и ниси напустио Звезду, јер си међу свим ватерполо звездама постао најсјајнија. Нама звездашима значи што си ту , јер са тобом смо сигурнији и знамо да ћеш ти и поред своје скромности, учинити све да буде онако, како желимо, наводе из Звезде.

Ми памтимо и не зборављамо. Почетак твоје тренерске каријере је исписао најзвезданије странице нашег клуба- титула првака Европе, Куп Србије, шампионска титула, Суперкуп Европе…

“Готово је излишно писати да је за победу потребан таленат, а да је за резултат потребан карактер. Ти имаш карактер победника и то нам је тако сада потребно. Има једна ствар, која те чини изузетним . То што не кријеш да си звездаш. Са твојом зрелошћу , са којом постављање циља одређујеш исходом – победом , као човек , који не крије од кога је све учио и још увек учи, пред тобом је пут и изазов. Да међу децом препознаш будуће шампионе, а да и створимо нове генерације тренера , које ће стварати шампионе у континуитету“.

Знаш и сам Деки – ми звездаши смо увек "жедни“ трофеја. Уместо речи захвалности, тако је добар осећај да си поново ту. Остани дуго – у добром си друштву ! И твоје присуство нам значи, закључили су из Звезде.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести