Повреда Андрије Радуловић забринула Вошине навијаче: Са Радулом се лакше дише

Низ од три узастопне првенствене победе фудбалера Војводине, уочи паузе у такмичењу због утакмица репрезентације, учврстио је веру у вредност тима и могућност повратка на позицију у врху српског фудбала, предодређену традицијом и шампионском прошлошћу клуба.
fudbal
Фото: Напад с десног бока: Андрија Радуловић Фото: ФК Војводина

Резултати, колико и позитиван утисак о игри, изазвали су и рачуницу чија пројекција завршава у европским квалификацијама али и могућностима у завршници Купа Србије.

На учинак лепо упакованог колектива, искреним аплаузима испраћеног на двонедељни одмор, није било примедби ни у клубу, нити изван њега. Једино је изостанак Андрије Радуловића из протокола упао у очи свакоме коме је до Вошиних резултата стало.

Последице ударца у колено на тренингу било је све што су извештачи могли да пренесу читаоцима, слушаоцима, гледаоцима...

– Радуловићева повреда не делује проблематично – информација је из прве руке, од шефа медицинског тима, др Борка Вукосава. – Међутим, у Војводини се ништа не цени „од ока“ или случајно, тако да смо и ми предузели све медицински неопходне радње како бисмо били начисто о могућностима његовог повртака у тренажни процес у блиској перспективи. Реч је о повреди колена, приметан је оток, дијагностика је у току, он прима прописану терапију, на којој повреда те врсте инсистира. Клинички налаз је уредан, чекамо резултате са магнета.

Прецизно и без икакве резерве, каква и јесу искуства у разговорима са уваженим специјалистом, упућени смо у смеру веровања да би Радуловић ускоро могао да се пуним капацитетом прикључи саиграчима на тренингу. Уосталом, тренер Божидар Бандовић, по завршетку сусрета са Новим Пазаром, ослободио је све играће обавеза до четвртка, када почињу припреме за гостовање код Радника у Сурдулици. Уз наставак победничког низа, навијачи у Вошином строју очекују и Андрију Радуловића, који је личним ангажманом допринео реафирмацији става да Војводини јесте место у релацијама са европским предзнаком.

Л. Бакмаз

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести