ЗАЈЕДНО ЗА ОСТВАРЕЊЕ ВЕЛИКИХ СНОВА: Компанија „Моцарт” генерални спонзор Спортског друштва „Војводина”

Спортско друштво „Војводина” (СДВ) у наредне три године за генералног спонзора имаће компанију „Моцарт” а у петак су у просторијама Одбојкашког клуба Војводина у Новом Саду уговор о сарадњи потписали председник СДВ Драгољуб Збиљић и генерални директор „Моцарта” Слободан Продановић.
с
Фото: СД Војводина

Потписивању је присуствовао и градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, као и председници свих девет клубова СДВ.

– Захваљујем се „Mоцарту” који дуги низ година већ сарађује појединачно са клубовима из СД „Војводина”, а сада смо одлучили да то објединимо – рекао је Драгољуб Збиљић. – Посебно нас радује што је сарадња договорена на три године, јер нам даје озбиљан темељ да можемо даље да развијамо пре свега наше школице спорта у клубовима, јер ћемо кроз читав низ друштвено–одговорних акција обезбедити и повољније услове за полазнике тих школица, а опет, уз средстсва која добијамо од „Моцарта” можемо да сањамо велике снове и да настављамо да доносимо титуле и трофеје у Нови Сад. Пуно је чланова СД Војводина који постављају стандарде у спорту у Србији. Ова средства нису мала и значиће нам да наставимо са улагањем у врхунске резултате.

Генерални директор компаније „Моцарт” Слободан Продановић истакао је да ће се заједно радити на обострано добро.

– „Моцарт” већ неколико година сарађује са појединачним клубовима у оквиру СД Војводина. Сада смо сарадању подигли на виши ниво где се друштвена одговорност наше компаније мало шири, како на те школице спорта и чак мало и ван Новог Сада – рекао је Продановић.

Фото: СД Војводина

Управитељ „Моцарт фондације” Борјан Поповић нагласио је да је ова сарадња само потврда крилатице да „најбољи увек иду с најбољима”.

–  Ово је само логичан наставак дугогодишње сарадње. Новим условима које смо договорили, значајним укључивањем Фондације компаније „Моцарт” у целокупан аранжман и подршком локалне самоуправе, резултати ће бити још бољи. Заједнички ћемо радити на друштвено-одговорним пројектима, да вратимо спорт свој деци и да омогућимо што већем броју малишана да тренирају без икакве, или минималне надокнаде – поручио је Поповић. 


Ветар у леђа клубовима

Председник СДВ Драгољуб Збиљић истакао је да овој организацији подршка новог генералног спонзора омогућава да пројектује буџет унапред и да зна колико може да помогне клубовима.

– Ми можемо да помогнемо одређеним делом, да допунимо буџете клубова. Тај део сада није мали, за мање спортове је и до 30-40 одсто допуна буџета, за веће десетак, 15 одсто. То је нешто што вам даје могућност да када прескачете неку лествицу да још мало добијете ветар у леђа – објаснио је Збиљић.


К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести