Бајден пао са степеница пошто је дувао ветар

ВАШИНГТОН: Амерички председник Џо Бајден осећа се добро након што се данас спотакао о степенице док се пео у председнички авион, рекла је новинарима портпаролка Беле куће Карин Жан-Пјер.
е
Фото: Youtube Printscreen

Она је сугерисала је да су јаки ветрови у војној бази Ендруз, у близини Вашингтона, можда проузроковали пад, јавља Ројтерс.

„Напољу је врло ветровито. Председник је 100 одсто добро“, одговорила је Жан-Пјерова на питање о његовом посртању.

Инцидент се догодио мало пре полетања за Атланту где Бајден треба да се састане с лидерима азијске заједнице након пуцњаве у салонима за масажу у уторак.

Бајден (78) се спотакао на пола степеница док се пењао у авион, придигао се, а затим је поново посрнуо и накратко се спустио на једно колено. Чинило се да је председник протрљао лево колено пре него што се усправио, а затим се спорије попео уз степенице. Зауставио се на врху степеништа, окренуо се и салутирао, наводи Ројтерс.

Крајем новембра, Бајдену је напукла кост ноге док се играо са једним од својих паса, подсећа агенција.

Са 78 година, Бајден је најстарији председник који је ступио на ту дужност у историји САД, када је ушао у Белу кућу 20. јануара.

U lazi su krat…
19.03.2021 • 19:52
Neka se sada, ponovo, pripremi Putin za kritiku, od strane prekobarskog "predsednika", jer je on kriv za njegovo spoticanje, zato sto je upotrebio prkomernu silu, poslavsi preko okeana veliku kolicinu vetra. Sada prekobarci imaju, kao i uvek, "cvrst" dokaz da je Putin potencijalni "ubica", u pokusaju, posrednim putem preko "dokazanog" saveznika mu, vetra. Ne znam da li je o ovom nemilom dogadjaju, u kome je "ucestvovao" Putin obavestena druga (a zapravo prva) predsednica Haris, da bi ga optuzil?
EUR/RSD 117.5618
Најновије вести