Додик: Комшић не пропушта прилику да избламира себе и БиХ

БАЊАУКА: Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да Жељко Комшић не пропушта прилику да се лично избламира, а тиме избламира и БиХ за коју се наводно залаже.
dodik1
Фото: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC / an

"Тако је било и на састанку са потпредседником Европске комисије Жозепом Борељом, на којем није било речи ни о Сребреници ни о негирању или прихватању БиХ, на шта се он сада извлачи", рекао је Додик у изјави за Срну.

Комшић је, наиме, рекао да је напустио састанак са Борељом јер српски члан Председништва негира "геноцид", државу, као и зато што прича о мирном разлазу...

Додик појашњава да је Комшић састанак напустио када је он рекао истину, коју, како каже сви у БиХ знају, да Комшић није биран гласовима Хрвата и да није легитиман представник хрватског народа.

"Импресивно је да Комшић држи лекције Борељу шта треба да ради, верујући и даље да је својим напуштањем састанка учинио нешто за БиХ. Његово понашање и са овог састанка говори да никада није требало да буде ту где јесте и то је нешто о чему треба да мисле Бошњаци који су га ту и довели", закључио је Додик.

EUR/RSD 117.5618
Најновије вести