Двојица држављана Црне Горе убијена у Немачкој, полицијска акција

Двојица држављана Црне Горе убијена су јутрос у Немачкој, а како преносе медији један од њих је Дарко Мијовић, одраније познат полицији.
policija, pixabay
Фото: pixabay.com, ilustracija

Како преноси подгопрички ЦдМ, Мијовић је заједно са још једном особом осумњичен за убиство Немање Медина, али је ослобођен те тужбе јер наводи из оптужнице нису били доказани.

У савезној немачкој покрајини Браденбург у току је велика полицијска акција, а више од 100 становника евакуисано је у Форсту, где су пронађена тела двојице црногорских држављана. 

Рањени су Милош Павићевић и Милош Вешковић, који су били са њима.

Немачки медији наводе да се убиство догодило око пет сати јутрос у стану у граду Форст, а да је једна рањена особа хеликоптером пребачена у болницу, преноси ЦДМ. 

Како се наводи, стручњаци за експлозиве претражују аутомобиле у том делу града, након што су пронађена два сумњива возила у близини места злоцина.

На терену су ватрогасци, форензицари, полицајци, полицијски пси…

Немачка полиција одбила је да открије детаље, како не би угрозила истрагу, а црногорска се није званично оглашавала тим поводом, као ни Амбасада Црне Горе у Немачкој. 

Вијести преносе да су Мијовић и Јовановић наводно убијени у наставку рата црногорских криминалних кланова.

Убијени су, како пишу Вијести, били блиски шкаљарском криминалном клану.

Мијовић је крајем марта ослобођен оптужби за убиство Немање Медина из Петровца.

Он и Баранин Владимир Улама оптуживани су да су 8. јула 2016. године отели и потом убили Медина, подсећају подгоричке Вијести.

Тело Медина до данас није пронађено.

Stojovic
13.05.2019 • 18:39
E blago nama ne trebaju nam turci ni svabe pobismo se sami
EUR/RSD 117.5248
Најновије вести