ЈКП „Чистоћа” односи кабасти и баштенски отпад

Из ЈКП „Чистоћа” обавештавају грађане да је у току јесење уклањање крупног и кабастог отпада. Крупан отпад ће у понедеља бити сакупљан у МЗ Кисач, а контејнери се налазе испред старе школске зграде у Улици Вука Караџића, на паркингу испред некадашње „Центрославије” у Железничкој и на паркингу испред пијаце у Словачкој улици 1.
bastenski otpad cistoca
Фото: Dnevnik (arhiva)

Од данас па до 22. октобра екипе „Чистоће” ће сакупљати кабасти отпад у МЗ Ченеј, и то на углу Партизанске и Улице Реље Савића, у Вука Краyића 68, 289 и 375, као и у Улици Жарка Зрењанина 5.

Осим крупног и кабастог отпада, у току је и уклањање баштенског, који ће екипе градске „Чистоће” данас обављати у Каћу, а сутра (21. октобра) у Руменки, на Сајлову, Адицама, Авијатичарском насељу и Грбавици.

Грађани би требало да до 6 часова оставе баштенски отпад испред својих кућа, на истом месту где и канте за смеће, да га упакују у кесе, yакове или кутије, а грање повежу у снопове. Траву, грање, лишће, коров и сличан отпад „Чистоћа” ће организовано уклањати из свих насеља с индивидуалним типом становања до краја новембра. 

Ј. В.

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести