КРУЖИ СНИМАК ПУТИНОВЕ НОГЕ СА ИНТЕРВЈУА КОЈИ ЈЕ ОБИШАО СВЕТ Морао руком да је смири, ван његове контроле је (ВИДЕО)

Слични снимци у прошлости изазвали су спекулације о његовом здрављу, иако је Кремљ више пута изјавио да је председник доброг здравља
а
Фото: Tanjug

Руски председник Владимир Путин снимљен је како руком смирује своју ногу током интервјуа са бившим водитељем Fox news-a Такером Карлсоном у Москви.

Наводно аутентични снимак је почео да кружи друштвеним мрежама и на њему се види како Путин ставља руку на колено и намешта ногу током интервјуа након што је објављен у четвртак увече.

"Шта се дешава са Путиновом ногом?", написао је у опису снимка Антон Герашченко, саветник украјинског министра унутрашњих послова.

"Једна од Путинових ногу је ван контроле, шта се дешава", пита други корисник на Твитеру.

"Путин је морао да додирне своју ногу да би је смирио и спречио да се креће", још један од од бројних коментара на снимак.

Слични снимци у прошлости изазвали су спекулације о његовом здрављу, укључујући и након што је виђен како стално помера ноге и стопала током састанка са белоруским колегом Александром Лукашенком у фебруару 2023.

Неки извештаји спекулишу да Путин има рак, Паркинсонову болест или обоје. Кремљ је више пута изјављивао да је руски лидер доброг здравља.

Да подсетимо, Путинов интервју са Карлсоном био је његов први интервју са једном западном медијском фигуром откако је пре скоро две године започео инвазију на Украјину.

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести