НЕВИЂЕНИ ХОРОР НА ЛЕТУ ЗА НЕМАЧКУ Путнику крв прскала на све стране; Сви у авиону вриштали; Преминуо на седишту поред супруге

Туриста из Немачке преминуо је поред супруге након што му је током лета из носа и уста исцурила огромна количина крви!
1
Фото: ilustracija/pixabay

Ужасавајућа сцена натерала је путнике да вриште и махнито дозивају помоћ док је крв прскала свуда около.

Туриста, који је имао 63 године, ушао је у авион задихан и обливен хладним знојем након чега је почео да искашљава велику количину крви. Сапутници су навели да су га видели како пљује у торбу пре него што је из носа и уста изненада почела да тече застрашујућа количина крви.

Унутрашност Ербаса А380 била је скроз испрскана крвљу.

Немац, чије име није наведено, срушио се на свом седишту и умро усред лета.

Човек је био видно болестан пре него што се укрцао на лет Lufthanse са аеродрома у Бангкоку који је требало да слети у Минхен касније тог дана.

Међутим, према речима путника, његово стање се нагло погоршало чим је ушао у авион. Путници су покушали да му помогну и чак су га понудили чајем од камилице у нади да ће му смирити дисање и смањити пулс.

Мартин Мисфелдер, путник који је посматрао језиву сцену, рекао је да се човеково стање драматично погоршало кад су полетели. Преминули туриста је према његовим речима изгубио неколико литара крви.

- То је био апсолутни ужас! Сви смо вриштали - рекао је Мисфелдер за швајцарски Блик и додао да је крв прекрила зидове кабине.

Наводи да су стјуардесе "аматерски" покушале да изврше реанимацију.

Путник је после пола сата проглашен мртвим и тело је затим однето у кухињу да би било што даље од осталих путника док се авион враћао у Бангкок.

Супруга преминулог мушкарца је након укрцавања рекла посади да њен муж није добро јер су били приморани да трче да ухвате лет.

Мисфелдер наводи да је стјуардеса потом позвала лекара који је Немцу брзо измерио пулс и констатовао да је све у реду.

(Kurir.rs/Сан/Пренео З.Ко)

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести