Пуцњава у Калифорнији, убијено шест особа

САКРАМЕНТО: Најмање шест особа убијено је данас у пуцњави у месту Гошен у Калифорнији, међу којима су и 17-огодишња мајка и шестомесечна беба.
Policija SAD, foto: pixabey
Фото: pixabey

Из канцеларије шерифа за округ Тулари наводе да је до пуњаве дошло око 3.30 часова по локалном времену, преноси Еј-Би-Си.

Власти сумњају на најмање двоје осумњичених.

Верују и да постоји веза са бандом, односно да није реч о случајно изведеном нападу. 

Међу жртвама пуцњаве у Гошену у Калифорнији и једна беба

САКРАМЕНТО: Најмање шест особа убијено је данас у пуцњави у месту Гошену, окуг Тулари у Калифорнији, а међу жртвама су шестомесечна беба и њена 17-годишња мајка.

Из канцеларије окружног шерифа је саопштено да је до пуцњаве дошло око 3.30 часова по локалном времену, пренео је Ројтерс.

Злочин се догодио у стамбеном блоку у улици Харвест Роуд, рекао је новинарима шериф округа Тулари Мајк Будро и додао да постоје најмање двојица осумњичених који  су у бекству.

"Сматрамо да ово није случајан чин насиља и уверени смо да је мета била породица. Верујемо да је злочин починила локална банда или више њих и да је повезан са трговином наркотицима", рекао је Будро, пренео је АП.

Шерифови заменици су пронашли два беживотна тела на улици, а треćу жртву на улазним вратима куће, рекао је Будро и потврдио да су у кући пронађена још три тела, међу којима и тешко рањени мушкарац који је касније преминуо у болници.

EUR/RSD 117.2781
Најновије вести