Трагедија српске породице у Бечу

БЕЧ:  Тела три жене српског порекла, мајке и две ћерке близнакиње, пронађена су почетком недеље у стану у ком су живеле у Бечу, а узрок њихове смрти још није утврђен.
policija-austrija.jpg Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Полиција, коју је алармирала породична пријатељица, пошто је развалила врата од стана, у предсобљу је наишла на тело В. М. (45), а потом у дневном боравку на каучу и тела близнакиња (18).Иако нема видљивих трагова насиља, полиција је покренула истрагу.

Мајка и њене ћерке три пута су бежале од насилног супруга у "Женску кућу". После развода, В.М. је остала у стану са ћеркама које су, како преносе медији, наводно биле особе са инвалидитетом.Једна забринута комшиница је још пре две године алармирала Службу за бригу о младима, указујући да је мајка била у немогућности да се брине о ћеркама.

Међутим надлежне власти, које су упутиле тим на проверу, нису утврдиле ниједан проблем, нити да су тинејџерке угрожене.Комшије тврде да је В.М имала психичких проблема и да она и њене ћерке готово никада нису излазиле из стана, али да се из њега често чула вика.Детаљи о узроку смрти очекују се после обдукције.

Постоје сумње да је В.М. отровала себе и ћерке таблетама, а не искључује се ни могућност да су девојке умрле од глади, након што је мајка можда услед пада преминула.

EUR/RSD 117.6085
Најновије вести