разбојничка крађа

Хроника НОВОСАЂАНИН УХВАЋЕН У КРАЂИ ПАРФЕМА Напао раднице, ухапсила га полицајка ван дужности
Припадници  Министарства унутрашњих послова у  Новом Саду ухапсили су М. К. (1996), због постојања основа сумње да је учинио кривично дело разбојничка крађа.
Хроника УХАПШЕНИ НОВОСАЂАНИН И ТЕМЕРИНАЦ Уз претњу ножем пљачкали по Новом Саду
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Ј. Н. (2005) из овог града и седамнаестогодишњака из Темерина, због постојања основа сумње да су починили кривично дело  разбојништво. Малолетник се, такође терети за још једно кривично дело, разбојничку крађу. 
Хроника УХАПШЕН НОВОСАЂАНИН Оробио продавницу и оборио продавачицу
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Н. С. (1981) из овог града, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело разбојничка крађа.
Хроника Истрчала из таксија, УЛЕТЕЛА У ПРОДАВНИЦУ и пепер спрејом испрскала продавачицу у очи НЕ БИ ЛАКШЕ ОТЕЛА НОВАЦ
ЧАЧАК: У центру Чачка дошло је, током вечерњих сати, до покушаја пљачке једне трговинске радње на углу улица кнеза Милоша и Цара Лазара.
Хроника Рума: Покушао да украде "голфа", власник скочио на хаубу и спречио га
РУМА: Припадници Министарства унутрашњих послова у Руми ухапсили су Б. Ј. (43), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојничка крађа.
Хроника Затечен у покушају крађе кофера с накитом
ПРОКУПЉЕ: М. Ж. (37) из Прокупља ухапшен је због сумње да је пре два дана у једној кући у том граду покушао да опљачка 23-годишњу девојку, задавши јој више удараца, пошто га је затекла док је покушавао да украде кофер са накитом.
Хроника Митровчанин уз претњу ножем суграђанину отео мобилни
СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици поднеће кривичну пријаву надлежном тужилаштву против деветнаестогодишњег младића, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојничка крађа.
Хроника У Дунавском парку малолетници жени са бицикла отргли торбу
НОВИ САД: Новосадски полицајци ухватили су двојицу седамнаестогодишњака, непосредно пошто су, како се сумња, учинили кривично дело разбојничка крађа.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести