избо ножем

Хроника ХАОС У ДЕЧАНИМА Ухапшен мушкарац због покушаја убиства ОПЕТ СЕВНУО НОЖ
Мушкарац стар 46 година ухапшен је данас у Дечанима због основа сумње да је починио кривично дело убиство у покушају.
Хроника ПОСЛЕ ТУЧЕ ЗАРИО НОЖ МУШКАРЦУ У ГРУДИ Лисице на руке двојици због покушаја убиства
НИШ: Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, брзим и ефикасним радом, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, ухапсили су И. Р. (1978) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају и М. П. (1980) из Ниша, због постојања основа сумње да је помогао у извршењу кривичног дела убиство у покушају.
Хроника УЖАС КОД ЛЕСКОВЦА Избо ножем комшију у својој кући
Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу ухапсили су Ј.М. (44) из околине Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају.
Хроника НОЖЕМ НАПАО ДВЕ ОСОБЕ Нападач приведен а повређени пребачени у болницу
ПОДГОРИЦА: Припадници полиције у Подгорици ухапсили су мушкарца Д.И (29) због сумње да је ножем покушао да убије две особе.
Хроника УХАПШЕН СОМБОРАЦ Ножем избо мушкарца (39)
Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору ухапсили су П. П. (1986) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају.
Хроника АЛБАНАЦ СА КиМ ИЗБО ТРУДНИЦУ НА СМРТ Стравичан злочин у Риму
РИМ: Мушкарац албанске националности убио је трудницу у региону Тревизо у Италији.
Хроника Избоден мушкарац, посвађали се због саобраћаја
Београдска полиција ухапсила је А.Б. (37) под сумњом да је синоћ око 23 сата у Раковици ножем избо Р.Ј. (42), незванично, након сукоба у саобраћају.
Хроника Тинејџер НОЖЕМ напао у школи ПОВРЕЂЕНЕ 4 особе
РОСТОВ НА ДОНУ: Четири одрасле особе лакше су повређене јутрос када их је ножем напао тинејџер у сеоској школи у Ростовској области на југу Русије када је покушао да уђе у школску зграду, саопштио је начелник области Василиј Голубев.
Хроника СЕВАЛИ НОЖЕВИ И ВИЛЕ Крвави обрачун у селу Голеши због међе ДВА лица тешко повређена
ПРИБОЈ: У прибојском селу Голеши догодио се инцидент, када је дошло прво до вербалног, а затим и физичког сукоба између тројице мештана. Према речима очевидаца коришћено је и хладно оружје, а две особе су повређене.
Хроника Осамнаестогодишњи МЛАДИЋ ноћас ИЗБОДЕН у Железнику
БЕОГРАД: У Авалској улици у Железнику ноћас је младић (18) задобио повреде оштрим предметом, потврђено је Танјугу у МУП-у.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести