јаја

Војводина Јаја јапанске препелице веома тражена, произвођачи их шаљу чак и брзом поштом
ЗРЕЊАНИН: Душан Тодоров на свом газдинству, које се налази 15 километара од Зрењанина, између осталог гаји препелице, пре свега због јаја јапанске препелице, али у последње време и због меса.
Економија / Пољопривреда Јаја јапанских препелица све траженија
Имунитетом, сопственим и својих ближњих, заокупљени су у овим корона-данима многи грађани, а као помоћно средство за његово јачање често користе и јаја јапанских препелица.
Економија / Пољопривреда Живинари траже одлагање примене Правилника о условима и простору за држање кока носиља
Фармери који држе коке носиље тражиће по трећи пут одлагање примене Правилника о условима и простору за држање кока носиља пошто нису створили амбијент за носиље по нормативима које налаже тај пропис. 
Економија Сва јаја која се пакују од 1. јануара морају бити прописно означена
БЕОГРАД: Свако јаје које се пакује од 1. јануара мора бити обележено на начин који је прописан Правилником о квалитету јаја, чија је примена почела 1. јануара ове године, изјавила је данас директорка Управе за ветерину Емина Милакара.
Економија / Пољопривреда Призвођачима јаја нови рок: До 2020. да ускладе производњу
БЕОГРАД: Министарство пољопривреде продужило је рок предузећима која се баве производњом, сакупљањем, класирањем и паковањем јаја до 1. јануара 2020. године, да ускладе своје пословање са новим правилником који, између осталог, прописује да свако јаје на себи мора имати "печат".
Економија / Наслови Свако јаје биће нумерисано, класе Б више нема у промету
БЕОГРАД: Новим правилником о квалитету јаја прописана су додатна правила у производњи и продаји ове прехрамбене намирнице, а Тамара Бошковић из Управе за ветерину наводи да тај правилник доноси поделу на јаја А и Б класе, с тим што ће у промету бити само класа А.
Свет Рама засут јајима у парламенту
ТИРАНА: Седница Скупштне Албаније на кратко је данас прекинута након што посланик опозционе Демократске странке Ендри Хаша гађао јајима премијера Едија Раму, који је у оделу са краватом и белом кошулом био за говорницом.
Нови Сад Анђелино јаје најјаче, Јеленино најлепше
Васкршњи турнир у фарбању, осликавању и туцању ускршним јајима намењен малишанима, одржан је јуче на игралишту “Сунчана страна” на Новом насељу.
Војводина У МОКРИНУ СВЕ СПРЕМНО Тражи се јаје победник
МОКРИН: Програми, предавања, изложбе у оквиру празничних васкршњих свечаности у Мокрину одржавају се још од окупљања око ватри Лазарица, прошлог петка.
Друштво Јаја, сир и сухомеснати производи на пијацама исправни
БЕОГРАД: Јаја, сир и сухомеснати производи који се продају на београдским пијацама су здравствено исправни, а само у једном узорку кобасице је пронађен већи садржај колагена, па је тај производ одмах повучен из продаје, саопштиле су „Градске пијаце“.
EUR/RSD 117.3896
Најновије вести