пакети помоћи

Економија / Наслови ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ СЕ СПРЕМА 55.000 ПАКЕТА Јавни позив за набавку солидарне помоћи
Савез пензионера Србије расписао је јавни позив за подношење понуде за набавку пакета солидарне помоћи за пензионере, према којем се оквирно набавља 55.000 пакета, док процењена вредност набавке износи 111,69 милиона динара.
Војводина ГРАД СОМБОР ОБЕЗБЕДИО НОВЕ ПРЕХРАМБЕНЕ ПАКЕТЕ Помоћ стиже на 550 адреса у насељеним местима и на САЛАШИМА
Члан Градског већа за област социјалне заштите Дарко Смиљанић, посетио је просторије Црвеног крста у Сомбору који ће вршити дистрибуцију шесте транше прехрамбених пакета.
Војводина Лабан: Пензионери снабдевени пакетима помоћи          
„Народна скупштина Србије укинула је ванредно стање и тиме смо се вратили у нормалан живот, али то не значи да неке мере уведене током борбе са корона вирусом неће остати на снази. Апелујем, зато, на наше суграђане да се и даље  придржавају мера које је Влада прописала, а које су још увек на снази, јер вирус није ишчезао“, рекао је Богдан Лабан, градоначелник Суботице, у обраћању јавности поводом укидања ванредног стања.
Војводина Пакети подршке пензионерима у Стапару и Дорослову
СОМБОР: Као што је најављено из Штаба за ванредне ситуације, подела пакета подршке пензионерима са пензионим чеком до 30.000 динара настављена је у насељеним местима Стапар и Дорослово.
Video
Магазин / Занимљивости Ел Чапова ћерка дели донацију угоженима од коронавируса
МАЈАМИ: Ћерка злогласног краља дроге Хоакина "Ел Чапа" Гузмана Алехандрина са нарко каретелом дистрибуира пакете помоћи становништву угоженом од коронавируса након што је број заражених у Мексику почео да расте.
Војводина Више од 10.000 пензионера у Суботици добија пакете помоћи
СУБОТИЦА: Више од 10.000 пензионера који имају најнижа примања у Суботици у наредних недељу до две добиће пакете помоћи на кућне адресе, изјавио је градоначелник Богдан Лабан.
Војводина Врбас: Почела припрема пакета за 6.000 најугроженијих
ВРБАС: У великој хали Центра за физичку културу у Врбасу почела је акција паковања око 6.000 пакета помоћи за пензионере који имају примања мања од 30.000 динара, као и за све социјално угрожене суграђане.
Војводина Од краја недеље пакети помоћи пензионерима у Новом Бечеју
НОВИ БЕЧЕЈ: До краја недеље у општини Нови Бечеј почеће подела пакета једнократне помоћи који су намењени социјално угроженим пензионерима, односно онима чија су примања мања од 30.000 динара, а којих је у тој општини 2.750.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести