ковид болнице

Друштво Ђерлек: Налог да две највеће ковид болнице буду у припавности
БЕОГРАД: Државни секретар у Министарству здравља Мирсад Ђерлек изјавио је да се наредних дана очекује повећање броја оболелих од корона вируса, па је издат налог да се у ковид болницама у Батајници и Крушевцу повећају капацитети.
Хроника Опљачкана ковид болница у Крушевцу, лопови однели уређаје
КРУШЕВАЦ: Из магацина новоотворене ковид болнице у Крушевцу за сада непознати лопови однели су ноћас медицинске уређаје
Друштво Ашанин:  Пуне болнице, све иде од неадекватног понашања
БЕОГРАД:  Директор Клиничког центра Србије Милика Ашанин изјавио је данас да је отварање ковид болнице у Батајници било спасоносно јер су сви болнички капацитети били пренатегнути.
Спорт / Фудбал Звезда: Бесплатне сезонске карте за 706 радника из ковид болница
БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда наградио је бесплатним сезонским улазницама 706 радника у ковид болницима, саопштено је на сајту клуба.
Друштво Лончар: У Београду довољно места, у четири града не смањује се број прегледа
БЕОГРАД:У овом моменту има довољно места у ковид болницама у Београду, а у току дана ће из ковид болница у Чачку, Шапцу, Пожаревцу и Краљеву око 10 до 15 пацијената бити пребачено у Београд, изјавио је данас министар здравља Златибор Лончар.
Друштво Лончар: Довољно места у Београду, у току дана пријем пацијената из Шапца
БЕОГРАД: Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас да у ковид болницама у Београду има довољно места за збрињавање нових ковид пацијената за наредна два дана и додао да ће у току дана један број тешких пацијената из Шапца бити пребачен у престоницу.
Друштво Лончар: У року од 48 сати одлука о окупљањима
БЕОГРАД: Одлука о броју људи који ће моћи да се окупи на отвореном или у затвореном простору, биће донета у наредних 48 сати, изјавио је данас министар здравља Златибор Лончар.
Друштво "Мишовић", Земун и Звездара поново примају ковид пацијенте
БЕОГРАД: Клинично болнички центри "Др Драгиша Мишовић", Звезвдара и Земун поново ће примати ковид пацијенте, закључак је данашњег састанка министра здравља Златибора Лончара и директора ковид болница.
Друштво Поново почињу операције на Бањици и КЦ Ниш
БЕОГРАД/НИШ:  Са смањењем броја новооболелих од коронавируса, затварају се и ковид болнице у Србији, а данас се у систем враћају две велике болнице - Клинички центар у Нишу и Институт за ортопедију на Бањици у Београду.
Политика Председник Србије са лекарима и медицинским сестрама из ковид болница
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић приредио је данас пријем за медицинске раднике, лекаре и медицинске сестре који су били ангажовани у ковид болницама.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести