Олимпијскe игрe у Токију

Спорт Олимпијада у Токију: Бал под маскама без аплауза
Већина спортиста ће освајање најважнијег одличја у каријери прославити у тишини, без громогласног одјека навијача са трибина и аплауза о којима сањају годинама.
Спорт Јапан разматра које ће мере увести због Олимпијаде
ТОКИО: Јапан разматра да од навијача који ће присуствовати Олимпијским играма у Токију затражи да покажу негативне резултате тестова на ковид-19 или евиденцију о вакцинацији, пренео је данас дневник "Јомиури", у тренутку када је ново испитивање јавног мњења показало да је у јавности противљење Играма и даље снажно.
Магазин / Наслови Најстарија особа на свету се повукла из ношења бакље
ТОКИО: Најстарија особа на свету, Јапанка Кане Танака повукла се из церемоније ношења олимпијске бакље уочи Игара у Токију рекавши да је забринута да не зарази ковидом-19 остале станаре дома у којем живи.
Спорт ОИ: Надамо се великом броју гледалаца, али можда им и забранимо долазак
ТОКИО: Председница Организационог комитета Игара у Токију Сеико Хашимото рекла је данас да на предстојећим Олимпијским играма жели што већи број гледалаца, али и да не може да искључи одржавање без присуства навијача.
Спорт Одлука о домаћим гледаоцима на Олимпијади тек у јуну
ТОКИО: Одлука о ограничењима за локалне гледаоце на Олимпијским играма у Токију највероватније неће бити донета до јуна, месец дана пре заказаног почетка Игара, пренео је данас лист Маинићи.
Спорт / Остали спортови Токио: Вакцинација неће бити предуслов за учешће на ОИ
ТОКИО: Вакцинација против коронавируса неће бити услов за такмичење на Олимпијским играма у Токију овог лета, изјавили су данас званичници задужени за одржавање Олимпијаде.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести