александар ђурђев

Политика Ђурђев: Лажно везујући га за криминалца ,,Снајпера", лево-либерални медији Вучевићу цртају снајперску мету на чело!
,,Актуелни министар одбране и будући премијер Србије Милош Вучевић је већ више пута био на мети анонимних претњи смрћу и нападима, што не само да нису осуђивали, већ су својим писањима релативизовали, па чак и подгревали поједини лево-либерални медији.
Политика Ђурђев: Србија и Вулин и Парезановић слободни људи на слободном скупу у слободној земљи!
,,Међународни форум безбедности који је одржан у Санкт Петербургу је место окупљања слободних људи и слободних земаља и место на коме се расправља о садашњим и будућим безбедносним токовима. Александру Вулину и Марку Парезановићу, као и земљи Србији из које долазе, свакако је место на једном таквом скупу, а посебно јер се одржава у Русији којој је Србија још једном показала да је истински пријатељ" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика ПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ ЛИГЕ АЛЕКСАНДАР ЂУРЂЕВ УЧЕСНИК ГОДИШЊЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ АМЕРИЧКИХ И ЕВРОПСКИХ КОНЗЕРВАТИВАЦА У БУДИМПЕШТИ: Србија да буде део хришћанске, традиционалне и суверене Европе
Председник Српске лиге Александар Ђурђев учесник је дводневне конференције ЦПЕЦ-а, годишње конференције америчких и европских конзервативаца која се сада већ традиционално одржава сваке године у Будимпешти.
Политика ЂУРЂЕВ: Фантомски гласачи у Новом Саду привиђају се истим онима којима се привиђа независна Војводина!
,,Тврдње о наводних 30.000 фантомских бирача у Новом Саду очигледно се привиђају једино људима попут Александра Садама Јовановића, бившег функционера ЛСВ коме ни Ненад Чанак није био довољно доследан војвођански сепаратиста па је морао да оснује своју Акцију прогресивне Војводине.
Политика ЂУРЂЕВ: Дволичност Запада - Резолуцијом о Сребреници припремају јавност за рат против Срба
„Да је Западу стало до геноцида, онда не би били спонзори хунте у Кијеву која је намеравала да изврши етничко чишћење на истоку Украјине“ – изјавио је посланик и председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика АЛЕКСАНДАР ЂУРЂЕВ Никога, па ни Наташу Пришић, не могу заштитити они који нису штитили Милоша Вучевића и његову породицу од бруталних претњи!
,,Представници лажне опозиције у Новом Саду покушавају да инструментализују случај Наташе Пришић и тако криминализују власт у Новом Саду, али су одавно прозрени од стране Новосађана који им нису, нити ће дати подршку да управљају нашим градом" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика ЂУРЂЕВ: Деца у Србији поручила - веронаука им је дража од грађанског васпитања
- Чак две трећине основаца у Србији бира веронауку уместо грађанског васпитања. То је озбиљан основ да се подржи иницијатива патријарха српског Порфирија и Српске православне цркве у целини, да веронаука постане обавезан предмет у школама - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика Ђурђев: Ко не подржава борбу Србије против резолуције о Сребреници и тзв. Косова у Савету Европе, тај није опозиција Вучићу, већ сопственој држави и народу!
"Свако ко се бави политиком и друштвеним активизмом у Србији, а не жели да самоиницијативно пружи допринос својој држави и народу у борби против намере одређених иностраних центара моћи да усвоје резолуцију о лажном геноциду у Сребреници, као и против пријема тзв. Косова у Савет Европе, знајте да није опозиција председнику Србије Александру Вучићу, како то често воле да кажу, већ сопственој држави и народу. Такво понашање је више од издаје, то је трагедија историјских размера" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика ЂУРЂЕВ: Логично је да опозиција која бојкотује државу бојкотује и градске изборе у Београду
,,Лево-либерална назови опозиција, за коју сам од почетка одговорно тврдио да је ништа више од пете и шесте колоне у служби страног фактора, бојкот избора види као редовно стање, јер они на изборима учествују ,,сваке преступне године", чисто да и сами себе убеде да из њиховог угла бојкот није грешка, јер их народ на слободним изборима једноставно неће" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика ЂУРЂЕВ: Стварање вештачких нација као део специјалног рата против Србије
„Неопходно је донети законе који ће кажњавати сваки покушај стварања нових нација“ – изјавио је посланик и председник Српске лиге Александар Ђурђев
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести