климатски активисти

Свет ВАЛА, БИЛО ЈЕ И ВРЕМЕ У Шпанији приведени еколошки активисти због наношења штете од 500.000 евра
МАДРИД: Шпанска Национална полиција привела је 22 припадника еколошке организације "Futuro Vegetal" у различитим деловима Шпаније, укључујући три њена челника, који се сумњиче за формирање криминалне структуре и наношење имовинске штете у износу од пола милиона евра.
Свет УХАПШЕНА ГРЕТА ТУНБЕРГ Ометали рад нафтног форума (ВИДЕО)
Британска полиција ухапсила је Грету Тунберг, заједно са другим климатским активистима.
Магазин / Наслови Климатски активисти прекинули Светско првенство у снукеру у Енглеској
ШЕФИЛД: Климатски активиста из покрета "Само зауставите нафту" (Јуст Стоп Оил) прекинуо је на кратко такмичење на Светском првенству у снукеру у Шефилду у Енглеској, када је скочио на сто и бацио наранџасти прах. И активисткиња је покушала да уради исто на супротном столу, али је спречена у последњем тренутку, објавио је Тајмс.
Свет „Промени исхрану за климу, једи богате" на протестима у Давосу
ДАВОС: Уочи одржавања Светског економског форума у Давосу климатски активисти протестовали су у том швајцарском граду против великих нафтних компанија и њихове улоге у одвраћању од глобалне дебате о климатским променама.
Свет Португалија: Суд наложио климатским активистима да плате казну
ЛИСАБОН: Португалски суд је одлучио да четворица младих активиста плате казну, јер су на пет дана заузели зграду универзитета у знак протеста због нечињења политичара у вези с климатским променама.
Магазин / Наслови У Италији поскупљују улазнице у музеје због климатских активиста
РИМ: Италија предузима безбедносне мере у циљу заштите уметничких дела у својим музејима против акција климатских активиста, па ће поскупети улазнице како би се покрили додатни трошкови.
Video
Магазин / Наслови Климатски активисти се залепили за скелет диносауруса
БЕЧ: Двоје климатских активиста залепило се данас за скелет диносауруса у Природњачком музеју у Бечу у знак протеста због климатских промена.
Магазин / Наслови Рим: На Ван Гогову слику бачена чорба од грашка
РИМ: Италијански активисти за заштиту животне средине бацили су данас чорбу од грашка на слику "Сејач" Винсента ван Гога, на изложби у Риму, а онда су се лепком залепили за зид.
Култура / Наслови И Девојка са бисерном минђушом на мети климатских активиста
ХАГ: Чувена слика Јоханеса Вермера "Девојка са бисерном минђушом", данас се нашла на мети климатских активиста који последњих недеља користе уметничка дела да би изразили протест, али је ремек-дело остало неоштећено.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести