вагнер група

Свет ПРИГОЖИНОВ СИН ПАВЕЛ ДОШАО НА ЧЕЛО ВАГНЕРА Група се трансформише у јединицу Руске гарде
Група "Вагнер" ће се трансформисати у јединицу Руске гарде, а на њеном челу биће Павел Пригожин (25), син бизнисмена Јевгенија Пригожина, који је изгубио живот у августу.
Свет ГРЕШКА ЖИВОТА ВРЕДНА Вагнеровац посетио сопствени гроб
Бивши борац Вагнера проглашен је погинулим у борбама у Украјини, па је посетио сопствени гроб у Русији, пошто је његова породица добила новац за његову "смрт".
Свет АМЕРИЧКИ ИСТРАЖИВАЧКИ ЦЕНТАР Пригожинов син можда преузима контролу над Вагнером?
ЛОНДОН: Син недавно страдалог вође руске војне формације Вагнер Јевгенија Пригожина, Павел Пригожин (25), предузима кораке да преузме команду над Вагнер групом, навео је амерички истраживачки центар ИСВ.
Свет ВАГНЕР СКЛАЊА БАЗУ? Шта кажу сателитски снимци
Сателитски снимци војне базе југоисточно од Минска, начињени у последњих неколико недеља, приказују демонтирање шатора.
Свет МОРАВЈЕЦКИ: После смрти Пригожина, ВАГНЕР ЋЕ ПОСТАТИ ОПАСНИЈИ ЗА ПОЉСКУ
ВАРШАВА: Након смрти бизнисмена Јевгенија Пригожина, Вагнерова група ће представљати још већу опасност за Пољску, изјавио је данас пољски премијер Матеуш Моравјецки.
Свет ОТКРИВЕН ИДЕНТИТЕТ ПРИГОЖИНОВИХ САПУТНИКА Ево ко је погинуо с њим (ВИДЕО)
МОСКВА: Путници у авиону "Еmbraer Legacy", који се срушио у Тверској области у Русији, били су повезани са приватном војном компанијом Вагер, пише московски лист Известија након што је руска Федерална аганција за ваздушни саобраћај објавила имена путника.
Свет ВАГНЕРОВЦИ НА ОСВЕТНИЧКОМ ПУТУ: Конвоји КРЕЋУ КА РУСИЈИ (ВИДЕО)
Након што су "Вагнер" и Кремљ потврдили да је Јевгениј Пригожин погинуо у авионској несрећи код Москве, украјински Национални центар отпора саопштио је да конвоји Вагнерових бораца напуштају Белорусију и крећу ка Русији.
Свет КО ЈЕ БИО ЈЕВГЕНИЈ ПРИГОЖИН Од продавца хот-догова до вође озлоглашене Вагнер групе
Шеф приватне војне компаније "Вагнер" Јевгениј Пригожин страдао је данас под још неразјашњеним околностима у паду авиона у Русији.
Свет "РАДИМО!" ПРВИ ВИДЕО ПОСЛЕ НЕУСПЕЛОГ ПУЧА: Шеф Вагнера у униформи и наоружан до зуба, није ни у Русији, нити у Белорусији, већ ево где (ВИДЕО)
Шеф руске приватне војске "Вагнер ПМЦ" објавио је своје прво видео појављивање још од своје краткотрајне побуне у јуну ове године, сугеришући да би могао бити у Африци.
Свет "ВАГНЕР" у Белорусији регистрован као ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈА ПРУЖА ОБРАЗОВНЕ УСЛУГЕ
МИНСК: Руска паравојна група "Вагнер" је регистрована у Белорусији, а њене активности су означене као образовне услуге, наводи се у белоруском државном регистру правних лица.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести