листа чекања

Војводина ПРОШИРУЈУ СЕ КАПАЦИТЕТИ ВРТИЋА ПУ „ВЕРА ГУЦУЊА“ Своје место у „Чигри” добило 25 ДЕЦЕ СА ЛИСТЕ ЧЕКАЊА
СОМБОР: Финансирањем радова на реконструкцији али и проширењу постојећих капацитета вртића сомборске Предшколске установе „Вера Гуцуња“, локална самоуправа покушава да озбиљније скрати актуелне листе чекања на место у сомборским вртићима и јаслицама.
Друштво ЗА ОПЕРАЦИЈУ КАТАРАКТЕ Скраћене листе чекања
Број пацијената на листи чекања за операцију катаракте смањен је са 18.000 на 9.800, јер је Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО) омогућио осигураницима да се о трошку фонда оперишу у 28 приватних клиника.
Друштво ЛЕПА ВЕСТ: СКРАЋЕНА ЛИСТЕ ЧЕКАЊА ЗА 50 ОДСТО О трошку РФЗО операција катаракте и у приватним клиникама
БЕОГРАД: Број пацијената на листи чекања за операцију катаракте смањен је са 18.000 на 9.800, будући да је Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО) омогућио осигураницима да се аутоматски о трошку фонда оперишу у 28 приватних клиника.
Друштво СРБИЈА ДОБИЛА ПЛАТФОРМУ ЗА ЈЕДИНСТВЕНУ ЛИСТУ ЗАКАЗИВАЊА Ако неко чека ДИРЕКТОРИ ЋЕ ОДГОВАРАТИ
У Палати Србија данас је представљена Платформа за јединствену листу заказивања за магнетну резонанцу, а уједно су представљани и резултати ревизије листе чекања.
Друштво Несвакидашњи гест председника општине Пријепоље: Драго Попадић новац за куповину новог службеног аутомобила преусмерио на опремање вртића - на тај начин смањене листе чекања
ПРИЈЕПОЉЕ: Председник општине Пријепоље учинио је несвакидашњи гест када је средства из буџета општине, опредељена за куповину новог возила за првог човека општине, преусмерио за реновирање просторија у вртићу чиме су се стекли услови да се преко 100 малишана са листе чекање упише у предшколску установу.
Друштво КОНАЧНО БРЖЕ ДО ОПЕРАЦИЈЕ КУКА И КОЛЕНА Пацијенти се преусмеравају у друге установе ЕВО до када је рок за пријаву
Дугогодишњи проблем чекања на операције кука и колена полако се решава, од како је Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО) позвао пацијенте који су на тим листама да се пријаве за операције у другој болници.
Нови Сад У ВРТИЋЕ ПУ РАДОСНО ДЕТИЊСТВО примљено 1.117 малишана, ЕВО ГДЕ ЈЕ НАЈДУЖА ЛИСТА ЧЕКАЊА
НОВИ САД: За упис у вртиће Предшколске установе „Радосно детињство” ове године пристигло је 4.709 пријава, расписана су 1.592 слободна места, а примљено 1.117 деце, што је у односу на претходну годину за стотину више.
Друштво Након 100 дана рада без прекида Кардиохирургија УКЦ Ниш нема више листе чекања
НИШ: Листе чекања од данас на Клиници за кардиохирургију Универзитетског клиничког центра Ниш не постоје и ниједан пацијент који прође анестезиолошку амбуланту неће чекати операцију дуже од пет до 15 дана, рекао је  данас директор ове Клинике Драган Милић и додао да се од клиника враћа у редован режим рада.
Друштво На преглед и операцију чека скоро 65.000 људи
Листе чекања су реалност нашег здравства не само годинама, него деценијама. Права је уметност заказати преглед код изабраног лекара, а још већа да он успе свом пацијенту да закаже термин код неког колеге специјалисте.
Друштво На листама чекања у здравственим установама у Србији 54.531 пацијент
На листама чекања у здравственим установама у Србији налази се 54.531 особа, показују подаци Републичког фонда за здравствено осигурање (РФЗО) од 10. фебруара.
EUR/RSD 117.1192
Најновије вести