војни сукоб

Свет Напад Ирана на Израел ПОРЕМЕТИО ПОЛИТИЧКУ ШАХОВСКУ ТАБЛУ „Рат може ескалирати у светски“
Пре две ноћи свет се суочио с великом кризом, када је Иран упутио више од 300 пројектила и дронова ка Израелу, у знак одмазде за смртоносни напад на његов конзулат у Дамаску, главном граду Сирије.
Свет ИРАНСКИ КОМАНДОСИ УПАЛИ НА ИЗРАЕЛСКИ БРОД: Спустили се из Ми-17 и запленили теретњак ХАОС НА БЛИСКОМ ИСТОКУ (ВИДЕО)
Иранска револуционарна гарда запленила је у суботу у Ормуском мореузу теретни брод повезан с Израелом!
Свет Русија ноћас покренула ВАЗДУШНИ НАПАД на Кијев, оборени СВИ ДРОНОВИ "ШАХИД"
КИЈЕВ: Русија је протекле ноćи покренула ваздушни удар на Кијев, а, према прелиминарним информацијама, украјинска ПВО оборила је све дронове иранске производње "шахид" које је лансирала руска страна, саопштила је украјинска војска.
Свет Кина открила да је у сукобима са Индијом изгубила четири војника
ПЕКИНГ: Кина је данас први пут открила да су у сукобима у Галванској долини на граници са Индијом у јуну прошле године погинула четири њена војника, јављају светски медији.
Свет Путин открио на шта су се Јермени и Азери обавезали
МОСКВА: Од данас је на снагу ступило примирје између Јерменије и Азербејџана, а председник Русије Владимир Путин је саопштио на шта су се обе стране обавезале.
Свет Алијев: Азербејџан преузео контролу над 23 села код НК
БАКУ: Азербејџанске оружане снаге преузеле су контролу над 23 села у шест округа у околини Нагорно-Карабаха, написао је данас председник Азербејџана Илхам Алијев на Твитер налогу.
Свет Алијев: Русија да остане неутрална у сукобу око Н. Карабаха
Прво, нисмо напали Јерменију. Друго, Русија је копредседавајућа у Минској групи ОЕБС-а и требало би да буде неутрална као и сви копредседавајући у складу са мандатом који им је дао ОЕБС", истакао председник Азербејџана Илхам Алијев
Свет Јерменија тражи међународну истрагу о страним плаћеницима
Јерменија је данас затражила међународну истрагу о наводном присуству "страних плаћеника" на страни азербејџанских снага у Нагорно-Карабаху
Свет Азербејџан: Број цивилних жртава порастао на 47, рањено 222
БАКУ:  Од почетка сукоба у Нагорно Карабаху, број цивилних жртава са азербејџанске стране порастао је на 47, док су 222 особе рањене, саопштила је Канцеларија генералног тужиоца Азербејџана.
Свет Азербејџан гранатирао јерменске положаје у Нагорно Карабаху
БАКУ: Азербејџанске оружане снаге у среду увече су гранатирале јерменске положаје у Нагорно Карабаху, саопштило је азербејџанско Министарство одбране.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести