опозиција

Политика ОПОЗИЦИЈА ИМА НОВУ КОАЛИЦИЈУ Ево како ће се звати
Председник Народне странке Владимир Гајић изјавио је данас да ће та странка на београдским изборима наступити на листи "Народна листа - кључ за победу - Народна странка - Нова Србија - Покрет Живим за Србију", и да у централним и приградским општинама Београда почиње прикупљање потписа подршке грађана.
Политика РЕЗОН: Писмо бирачима Миленијалцима
Важно је да знате оно што мојој генерацији није имао ко да каже. Политика никад не почиње од јуче. Опозициони лидери који вам се удварају су исти они људи који су мојој генерацији украли живот. Који су се обогатили на патњама ваших мајки, очева, баба и деда. Њихова демократија била је фестивал пљачке, мита и корупције
Политика БУРА У ОПОЗИЦИЈИ Ђилас надгласан, већина хоће на изборе 2. јуна!
Грађани на биралишта излазе 2. јуна, јер ће београдски и локални избори бити истовремено, а питање које виси у ваздуху јесте да ли ће један део опозиције окупљен око коалиције "Насиљем против Србије" изаћи на изборе.
Политика ЂУРЂЕВ: Дволичност Запада - Резолуцијом о Сребреници припремају јавност за рат против Срба
„Да је Западу стало до геноцида, онда не би били спонзори хунте у Кијеву која је намеравала да изврши етничко чишћење на истоку Украјине“ – изјавио је посланик и председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика АЛЕКСАНДАР ЂУРЂЕВ Никога, па ни Наташу Пришић, не могу заштитити они који нису штитили Милоша Вучевића и његову породицу од бруталних претњи!
,,Представници лажне опозиције у Новом Саду покушавају да инструментализују случај Наташе Пришић и тако криминализују власт у Новом Саду, али су одавно прозрени од стране Новосађана који им нису, нити ће дати подршку да управљају нашим градом" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Политика 24седам: Погледајте још један напад опозиције на активисте СНС (ВИДЕО)
Камере су забележиле како активисти "Србије против насиља" упадају у инфо штандове СНС и нападају, вређају и ударају активисте СНС, који мирно стоје на улици и обављају своје активности, пише портал 24седам.рс.
Photo
Политика ЗАУСТАВЉАЈУ САОБРАЋАЈ И ПРОВОЦИРАЈУ НАРОД Опозиција и сепаратисти увезли активисте да глуме Каћане (ФОТО)
Малтретирање грађана, заустављање саобраћаја и ширење сепаратистичких идеја ће очигледно бити матрица којом ће се руководити новосадска опозиција пред локалне изборе који предстоје у Новом Саду.
Политика РЕЗОН Три ствари које опозиција може боље од Вучевића: да призна Косово,  да Србе оптужи за геноцид и да уништи економију
Успех је оно што му замерају. Он је све што они нису. Само 10 људи било је против именовања Милоша Вучевића за мандатара за састав нове владе. Очекивано, његов избор није био по мери Маринике, Боре Новаковића, Пајтића, Срђана Миливојевића, Ђиласа, Поноша и Лутовца. Намерно изостављам имена троје политичара у покушају.
Политика ВУЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ Знају да ће ИЗГУБИТИ ИЗБОРЕ У БЕОГРАДУ, зато их ни не желе
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да по последњим истраживањима јавног мњења у које је имао увид, СНС на нивоу Србије тренутно има 49,9 одсто подршке, што је, како додаје, могуће и историјски висока подршка коју та странка ужива.
Политика 24СЕДАМ: НАЈОЗБИЉНИЈА ПРЕТЊА НАСИЉЕМ Опозиционари хоће физички да спрече одржавање избора и да Србију уведу у хаос!
Или ћемо ми ићи на изборе или их нећемо имати - казао је Мирослав Алексић.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести