Александар Вучић

Спорт / Остали спортови ИСТОРИЈА СРПСКОГ БОКСА НАСТАВЉА ДА СЕ ИСПИСУЈЕ ЗЛАТНИМ СЛОВИМА Вучић честитао српским боксеркама освајање злата на ЕП
БЕОГРАД: Председник Србије честитао је данас чланицама женске репрезентације Србије у боксу Сари Ћирковић, Наталији Шадриној и Кристини Калуховој освјање три златне медаље на Европском првенству у боксу у Београду.
Политика ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ИЗ ЊУЈОРКА: Улажу напор како би убедили све да гласају за резолуцију ради добрих односа са највећим силама
Председник Србије Александар Вучић обраћа се из Њујорка, где борави пет дана.
Политика ВУЧИЋ ИЗ ЊУЈОРКА: Упозорио сам на последице и непоправљиву штету коју усвајање резолуције може да има
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности из Њујорка.
Политика ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПРЕДСТАВИО ЈЕ ПОЗИЦИЈУ СРБИЈЕ Борба за истину, право и правду
Председник Републике Србије Александар Вучић представио је позиције Србије у вези Нацрта резолуције „Међународни дан сећања и обележавања геноцида у Сребреници“ државама чланицама УН из Азијско-пацифичке групе.
Политика НАСТАВЉА СЕ БОРБА ЗА СРБИЈУ Вучић на састанцима у Њујорку, главна тема резолуција о Сребреници
ЊУЈОРК: Председник Србије Александар Вучић састао се данас у седишту УН са представницима држава чланица УН из афричке групе, како би им објаснио позицију Србије поводом најављене резолуције о геноциду у Сребреници.
Video
Политика (ВИДЕО) СРБИЈА ЋЕ ПОБЕДИТИ Снажна порука Вучића из Њујорка: Обећао сам СРПСКОМ НАРОДУ да ћемо се БОРИТИ ДО ПОСЛЕДЊЕГ ТРЕНУТКА
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности путем видео поруке на Инстаграм профилу "buducnostsrbijeav", након одржане седнице Савета безбедности УН о Косову, која је данас одржана у Њујорку, а на којој је председник одржао говор од изузетне важности за Србију и српски народ.
Photo
Политика УЖИВО ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НА САЈМУ ПРИВРЕДЕ У МОСТАРУ: Невероватно је колико је БИХ значајна за нас (фото)
Председник Србије Александар Вучић је у дводневној посети БиХ, а сада у Мостару присуствује и отварању 25. Међународног сајма привреде, где обилази и штанд Србије.
Политика У ОКВИРУ РАДНЕ ПОСЕТЕ БИХ Вучић се састао са Лајчаком у Мостару
МОСТАР: Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Мостару, у оквиру радне посете БиХ, са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком.
Политика ПОЧЕО САСТАНАК У ВИЛИ МИР Вучић, Брнабић и Дачић с Додиком, Цвијановић и Стевандићем
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић, председница Народне скупштине Ана Брнабић и министар спољних послова Ивица Дачић састали су се данас у Београду са председником Републике Српске Милорадом Додиком, српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Жељком Цвијановић и председником Народне скупштине РС Ненадом Стевандићем.
Политика ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О НДХ: Не смемо и нећемо заборавити страдања Срба
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Србија не сме и неће заборавити злочине Независне Државе Хрватске (НДХ) која је успостављена на данашњи дан 1941. године.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести