насилници

Хроника ДРАМА У БАРАЈЕВУ Пијани насилници упали у аутобус и ПРЕТУКЛИ ВОЗАЧА! Четворица УХАПШЕНА због насилничког понашања
Полиција у Барајеву јуче је ухапсила М.О., Б. Ђ., М.О. и Ч.Ђ. због насилничког понашања.
Свет ДРАМА У АВИОНУ Насилни путници направили хаос, ПРЕТИ ИМ КАЗНА од 40.000 евра
Шпанска полиција преусмерила је лет из Манчестера до Канарских острва због насилних путника у авиону.
Хроника ШТАПОВИМА И ШИПКАМА ПО ГЛАВИ И АУТУ Ухапшени насилници у Бору
БОР: Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору ухапсили су И. Т. (31) и Е. Д. (43) из Бора, због сумње да су са још тројицом мушкараца за којима се трага, физички напали 20-годишњака.
Хроника УХАПШЕНИ НАСИЛНИЦИ Стргали стријој жени ланчић, па је још и повредили
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду расветлили су тешку крађу и ухапсили Д. С. (2004) и Е. М. (2002) због постојања основа сумње да су извршили ово кривично дело.
Video
Друштво Ухапшен мушкарац који је тукао жену јер није водила пса на повоцу
На инстаграм налогу moj_beo_grad објављен је снимак на којем се види како један мушкарац удара и одгурује једну жену и говори јој да кера треба да води на повоцу.
Хроника НС: Ухапшени насилници
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су С. Ђ. (1978) и С. Ј. (1986), због постојања основа сумње да су насилно извукли из аутомобила двадесетдеветогодишњег Футожанина и тукли га рукама и ногама
Хроника Четворица отела младића, тукла га и отела му новац
СМЕДЕРЕВО: Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су С. Р. (26) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела разбојништво, покушај изнуде и угрожавање сигурности и С. И. (26) осумњиченог за насилничко понашање.
Хроника Петорица иза браве због насилништва
НОВИ ПАЗАР: Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су Ф. Н. (45), Ф. Н. (46), О. Н. (31), Џ. Н. (32) и Е. Н. (29) из Тутина, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање.
Хроника НС: Насилници ухапшени због наношења тешких телесних повреда
НОВИ САД: Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су М. П. (1980) и Н. М. (1996), због постојања основа сумње да су учинили кривично дело тешка телесна повреда.
Политика Јурић: Враћање доживотног затвора победа грађана и владе
БЕОГРАД:  Ово би могла да буде заједничка победа 160.000 грађана ове земље који су потписали петицију за увођење доживотног затвора за педофиле и убице деце, људи који су били ангажовани у кампањи, и Владе Републике Србије, изјавио је данас Игор Јурић, председник Фондације "Тијана Јурић" која је покренула ту иницијативу.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести